Hey boys og girls

Dagene er blevet lysere tiden går super stærkt, og inden vi når at vende os om er det sommer, i år er første sommer hvor jeg virkelig føler mig fit, okay sidste sommer følte jeg den også, men at jeg har vedligeholdt min krop, og kæmpet videre gennem vinteren. Uha ja vintertiden plejer for mig at være den sværeste tid. Fordi der er så meget hygge, vejret er trist og koldt, det bliver hurtigt mørkt, og så er det man begynder at hyggespise, og det tager hurtigt overhånd, hvis man ikke har kontrol.

Nogle sidder måske og ærgrer sig over at de går endnu en sommer i møde uden at være tilfreds med sin krop, og man måske bare har ladet det hele stå lidt til. Men jo mere du udsætter det jo værre bliver det kun. Det er aldrig for sent. Jeg fik heller ikke denne krop på 6 mdr, det har taget mig 2 år at opbygge og 3 år med mit mindset og min madkultur. Madkulturen er nok den sværeste del. men jeg er kommet igennem det og har lært at pleje min krop med fornuft, det skal også siges jeg stadig spiser slik osv. Bare slet ikke på samme måde som før. 

Jeg har lært mig selv ikke at gå op i hvad vægten viser, fordi der sker så meget andet med din krop undervejs i processen.

Jeg tilbyder både personlig træning, online forløb og enkelte træningsplaner, kostplaner, som du kan læse mere om HERINDE

Her er der et eksempel på en klient som har tabt 2 kg ren fedtmasse på 4 uger, men som ikke har rykket sig så meget på selve vægten, men som undervejs opbygger muskelmasse imens hun smider fedt. 

Når du starter et forløb hos mig om det enten er et personligt træningsforløb eller et online forløb, er min vision at få dig til at lære dig selv at tage de rigtige valg, samt coache dig igennem hvordan man på bedst mulig vis kan vedligeholde en livsstil hvor der er harmoni med både sjælen og kroppen. Har du det ikke godt, kommer det til udtryk via din krop, og har din krop det ikke godt, vil det også påvirke dig psykisk, hele dig er en stor organisme som skal fungere og have livsglæde, selvværd og selvtillid.

Du er mere end velkommen til at sende en mail på fitbyjoy@hotmail.com hvis du har nogle forespørgsler.

Søger du inspiration til din træning kan du følge mig inde på instagram-> fitbyjoy

Relaterede indlæg

Svar

Din email vil ikke blive vist til andre end dig. Required fields are marked *