Hvad lavede jeg på valentin??

5 ting der sker når du nærmer dig de 30

 

Hey boys og girls.

Jeg bliver jo 30 i år og kan da godt mærke jeg engang imellem kan få lidt stress over at alle andre allerede har fået familie og børn, og jeg er bare slet ikke på det punkt endnu, og alligevel?

Derfor tænkte jeg at lave min egen lille top 5 😀

 

Her nævner jeg nogle af de ting som jeg virkelig har lagt mærke til er kommet mere og mere med alderen

  1. Tømmermænd! Jeg har tømmermænd i næsten 4 dage, tager jeg fx ud på en lørdag, er jeg først rigtig frisk igen onsdag
  2.  Fine linjer! Man kan så småt se man begynder at få fine linjer omkring øjnene, mundvigene, ja man kan se ansigtet er blevet brugt en del år.
  3.  Morgenfjæset! Før kunne man stå op og ligne en million, nu skal ansigtet lige have en halv time til at vågne op haha.
  4.  Stress over familieliv! Jo ældre jeg bliver og jo tættere jeg kommer de 30 blive jeg stresset omkring det at stifte familie, og at man samtidig heller ikke vil være en gammel forælder.
  5. Mænd! Ja de kan ikke løbe om hjørnerne med en som de kunne i ens yngre dage haha! Man er blevet så erfaren og takker for røvhullerne på min vej, fordi ens erfaringer gør man brug af hele livet igennem, via at man har lært af dem på den hårde måde.

Okay nu hvor jeg sidder her og laver indlægget kan jeg faktisk godt skrive mange mange flere ting, men nu var det lige dem som jeg virkelig har bemærket som jeg ville flette ind i en top 5. Jeg synes også jeg generelt har udviklet mig på rigtig mange områder, men kan til tider også være teenager Joy eller Joy 3 år haha. Og jeg er også blevet meget bedre til at sige min mening, eller blande mig hvis jeg ser noget uretfærdigt, ja man skal nogle gange vælge sine kampe med omhu haha.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad lavede jeg på valentin??