Milkshake in my hair

Hvad lavede jeg på valentin??

Hey Boys og Girls.

Øv mit internet er gået ned idag forid de skal udskifte en masse ting dåååh, så må skrive fra min iPhone, kan bare slet ik lave indlægget pænt som på min computer. Jaaa har jo købt en computer til arbejdet

Min hjemmeside er også oppe at køre med lidt hjælp fra Komonline dette vil jeg komme nærmere ind på i et andet indlæg.

Det har jo lige været valentines day ja og jeg har ikke nogen kæreste, men derfor kan man stadig hygge sig og få det bedste ud af dagen, ligesom alle de andre dage haha.

Nå men jeg var på Marriott da jeg fik besøg fra min fodboldspiller fra London, han havde lige nogle timer eller var faktisk taget et stykke for at tilbringe nogle timer sammen.

Jeg hentede ham på hotellet og så gik vi ellers rundt i København, og tog en tur på glyptoteket, hvor der var en dame der synes vi så såååå søde ud og ville tage billeder af “kæresteparret” total akavet når man slet ikke er på det der kæreste level! Og blot ude at lære hinanden endnu mere at kende.

Jeg er så forelsket i alle de her smukke hoteller og det må man da sige jeg får oplevet en del af.

Jeg har simpelthen nogle krav til mine kommende dates, jeg vil gerne have en aktiv sportsmand, da jeg tænder så meget på høje, veltrænede og med brede knogler JA tak! Men er de nogle svin ryger de self også på porten igen haha.

Efter jeg er blevet ældre har jeg mange flere krav til min date/kæreste, altså ikke i form af hvordan de skal være. Men hvordan høje de skal være, uddannelse, knoglebygning(what?) deres hals, næse, huden, deres duft især, altså naturlige kropsduft!

Kropsduft betyder ALT! Kan IKKE være sammen med en hvis kropsduft ikke matcher min snude! Ej men er det alderen eller hvad? Har godt nok fået mange “krav” eller egenskaber eller hvad man kalder det.. Er blevet super kræsen! Og vil hellere date fyre fra udlandet!

Fyre fra USA er bare meget mere gentlemen ihverfald dem jeg møder. Fodboldspilleren jeg datede holdte døren for mig, trak stolen ud på restaurant osv. NFL spilleren giver mig privat chauffør, ja de gør nogle ting jeg aldrig har oplevet danske mænd gøre før..

Jeg gør som jeg vil og jeg vil så gerne have en sportsmand som min kommende kæreste, når den tid kommer. Behøver ikke være en professionel, bare det at de lever livsstilen, at de elsker at være aktive og virkelig arbejder hårdt, i loooove it!

Håber i allesammen får en dejlig weekend.

Hvis i vil følge mere med i mit liv kan i med fordel se mere inde på instragram fit_by_joy der laver jeg dagligt stories, videoer med træning kost osv.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Milkshake in my hair