Fastfood på den sunde måde

Milkshake in my hair

Hey boys og girls.

Jeg modtager super mange beskeder angående mit lange hår og jeg har løbende blogget om de produkter jeg bruger, men ind imellem skifter jeg også lidt ud i fx shampoo og balsam.

Lige for tiden hvor jeg har en skyllefarve i fra milkshake, så bruger jeg en color saver shampoo og balsam, samt hårkur. Alle produkterne er farvebevarende, som renser håret skånsomt, og sikrer at hårfarven holder bedre, end med en almindelig shampoo.

Fugtbalancen i håret opretholdes så håret ikke bliver tørt, men forbliver smidigt og sundt. Produkterne indeholder mælkeprotein, som er med til at give håret næring og ekstra pleje. Efter jeg fast har holdt mig til at bruge Milkshake, er mit hår blevet meget stærkere, og det spalter ikke som førhen. Nu får mit hår endelig lov til at vokse de længder jeg ALTID har drømt om.

Så når jeg får spørgsmålet “Joy hvordan har du fået dit hår så flot”

Ja nu ved i hvad jeg bruger og hvad jeg har holdt mig fast til i en lang periode nu, og jeg kan altså sige at det har virket på mig. Mit hår vokser ikke hurtigere men via at det får den nærring fra mine daglige produkter, samt hos frisøren så er det med til, at håret er mere modstandsdygtigt og ikke knækker så let og dermed får lov til at vokse sine Rapunzel længder haha.

Hårfarve kan også være super skadeligt for dit hår så her skal du også overveje hvordan du behandler dit hår, og hvad du bruger til at farve det med.

De fleste Milkshake produkter kan købes hos frisører rundt omkring i DK.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fastfood på den sunde måde