Brunette for en kort periode

Fastfood på den sunde måde

Hey boys og girls.

Jeg lavede i dag min egen udgave af spaghetti kødsovs, og jeg elsker den her ret, man kan både vælge at tilsætte kød, eller fx bælgfrugter hvis du er vegetar{veganer eller blot vil have en kødfri dag.

For at lave den ret som jeg har lavet skal du bruge 400g hk kyllingekød, 1 udskåret forårsløg, 1/2 udskåret rød peberfrugt, 1tsk paprika, 2 revede øko gulerødder, 5-8 cherrytomater.

Steg 1 spsk olie med forårsløg, krydderier, gulerødder, når det er svitset lidt, hælder du dim kylling ned i, og lader det stege til kødet bliver lyst. Så tilsætter du en håndfuld frisk spinat, og 1 ds tomatsovs med fx hvidløg, så kan du fx putte nogle tern fast skive ost i, giver en lækker cremet konsistens, kan udelades.

Jeg serverede kødsovsen med frisk fuldkornspasta, man kan også bruge soyabønne pasta som fx kan købes i fakta.

Jeg kan rigtig godt lide denne ret fordi den smager godt, og samtidig indeholder den mere end bare kød og tomatsovs, der er nogle vitaminrige grøntsager som nogle måske ikke får så meget af i hverdagen. Og i denne ret får man det grønne til at smage fantastisk. Denne ret er også god til hvis man fx skal gemme grøntsagerne lidt væk for børnene. Kan selv huske hvordan mine forældre prøvede at gemme dem haha. en i den her kødsovs der giver det hele i sig selv en super god smag.

Hvis du godt kunne tænke dig et forløb med fokus på kost og træning og det at man fokusere på livsstilen, sit mindset, i stedet for kun at fokusere på vægten. Det skal ikke være surt at leve sundt, man kan sagtens lave mange sunde alternative blot ved at tilsætte nogle grøntsager og fx bruge fuldkornspasta i stedet for alm hvid pasta.

Læs mere inde på min hjemmeside og tilmeld dig næste online forløb som starter 1/3

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brunette for en kort periode