En typisk morgen for mig

Brunette for en kort periode

Hey boys og girls.

Jeg var for nogle uger siden forbi Mette Tornsberg og få ordnet håret, hvor jeg i sidste øjeblik besluttede mig for at blive brunette, men kun for en kort periode, vil nemlig ikke være det permanent. Ved nemlig fra erfaring, ja har været brunette før permanent, og det er sååå svært at blive lyshåret igen, og ens hår ender bare med at blive helt slidt! Jer piger som farver hår ved lige hvad jeg taler om..

Og jeg kan jo ikke leve uden mine lyse lokker haha så selvfølgelig fik jeg lysnet håret under, også med milkshake produkter. Og så var det jeg fik de her oliefarver i, og har også fået tilsendt en farve fra Milkshake Danmark, den hårfarve “bombe” som Tornsberg også brugte. Så bliver den blandet op med milkshake whipped cream, det ligner nærmest softice med chokoladesovs. Men det smører man så ud i håndklædetørt hår, og lader det sidde 20-30min, hvis man vil have en rigtig dyb farve, kan man lade den sidde hele dagen og så føntørre håret. Du skal selvfølgelig lige passe på du ikke smitter af. Nu har jeg selv prøvet det og synes ikke det var slemt.Jeg fik en rigtig flot hårfarve og allerede efter 2-3 hårvaske holder den stadig og farven har skiftet en smule nuance, er helt vildt med det, man kommer lige igennem alle mulige farveskalaer haha, og det lyse begynder at tone mere frem.

Skal du prøve at skifte hårfarve men er bange for om du vil kunne lide det? så vil jeg helt klart anbefale dig at prøve de her hårfarve bomber fra Milkshake. Milkshake produkter kan primært købes hos frisører landet rundt, er du i tvivl kan du skrive til dem HERINDE

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En typisk morgen for mig