Kunne ikke lade være..

En typisk morgen for mig

Hey boys og girls.

Jeg laver altid mine morgen stories inde på instagram især hvor jeg deler ud af mit gode morgenhumør med god musik og lækker morgenmad.

Det som jeg nærmest altid spiser til morgenmad er min hjemmelavede smoothie, som primært basic består af soya vanilje mælk, min egen protein/nøddeblanding, samt en håndfuld frosne bær og en form for avocado eller skyr, soya yoghurt af en art.

I starten er det rigtig spændende med smoothies men man kører også død i det,  derfor er det vigtigt at du eksperimenterer, fx at du udskifter dine bær så du ikke altid kun bruger fx hindbær, men også prøver blåbær, jordbær. bærsymfoni osv. jeg skærer selv ud og fryser ned i portionsposer nogle gange, så skærer jeg fx ananas, banan og jordbær og fryser ned.

Ofte når jeg er kørt træt er det fordi at jeg har spist det samme i for lang tid, og til sidst kan man risikere at man nærmest væmmes ved det, åh sådan havde jeg det engang med tomatsuppe!

Nå men vejen frem til en vedvarende sund livsstil er variation, og at man også tillader sig at have en morgen med fx æg, ristet fuldkornstoast, altså hvor man hygger lidt mere, kunne fx være i weekenden. Nå men tilbage til min morgenmad i hverdagen som primært består af smoothie eller grød, ja en periode spiste jeg også porcherede æg.

Grøden laver jeg på fx 40g grovvalsede havregryn, 1 tsk hørfrø, lidt hampefrø (kan udelades) 1 spsk peanutbutter, 1 tsk kanel, og 1/ scoop chokolade proteinpulver.

Både smoothie og grøden er super nemme at lave hvis du er typen der skal have noget hurtigt, og det nemmeste ville også være at investere i sådan en smoothie fit blender som jeg har, super nem at rengøre og have med på farten. Købte den i imerco i sin tid for 300kr mener jeg.

 

Jeg vil da også indrømme at jeg engang imellem får et thebirkes men det er mest i weekenden at jeg tillader mig selv det, og jeg nyder det også virkelig sammen med min elskede kaffe. Det hele handler om variation og alt med måde, spiste jeg fc thebirkes hver dag sammen med alt det andet mad jeg indtager, jamen så ville jeg ikke se ud som jeg gør nu. Det tog mig noget tid at acceptere at kosten har så stor betydning, uha alle de vaner der skulle brydes!

Hvis du savner inspiration til din kost og evt prøve en kostplan og se om det er noget for dig, det kan være du gerne vil tabe dig, eller opbygge muskelmasse, eller måske lære at ændre din livsstil, de dårlige vaner, og lære at elske alt det positive som det vil medføre i dit liv. Ja bare se på mig og hvordan jeg har udviklet mig, jeg lever altså ikke ligefrem et liv som kanin eller på strenge diæter. Jeg følger slet ikke en kostplan, jeg har lært mig selv og jeg ved hvor meget samt hvad jeg må få. Du lærer også dig selv at have mindre lyst til det usunde, jo bedre din rytme bliver ifht din træning jo mindre har du lyst til det. Fordi man ved hvor hårdt man arbejder for det, og det har man ikke lyst til at ødelægge hver dag, kun engang imellem 😀

Book din samtale på fitbyjoy@hotmail.com

Læs mere HERINDE

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kunne ikke lade være..