Søndagshygge og shopping

Kunne ikke lade være..

Hey Boys og Girls.

Jeg var idag en tur på strøget med en anden veninde og vi endte sørme på Dalle Valle, ja der var jeg også igår bare ude på Amager. Nå men igen var det jo ikke meningen jeg skulle shoppe, og da min veninde skulle i h og m for at kigge efter nogle ting, tænkte jeg ja hvorfor ikke.. Jeg stod til sidst med 6-7 stykker tøj som jeg skulle prøve.

Åh altså og da jeg havde prøvet det måtte jeg jo bare eje det, og da jeg opdagede der var 2 for 1 tænkte jeg ej, det er alt for billigt til at kunne sige nej.

Jeg købte et sæt der normalt slet ikke er min stil, eller ikke noget jeg ville købe. Men nu hvor jeg er blevet ældre har jeg mere mod på at prøve noget nyt, og få lidt variation. Fandt de her lækre læder look-a-like shorts og en lille shirt til.

Nu står jeg jo bare der med strømpesokker på haha, men kan lige forestille mig det med nogle høje sorte hæle til eller nogle boots.. Gav 70kr for blusen og 30kr for shorts på tilbud. Nypris var vidst 149kr og 279kr

Jeg købte også en ret fed leopard , den kostede 70kr…

Så købte jeg også 2 andre leopard langærmede mavebluser, eller hvad man nu kalder dem for.

Og kunne jo heller ikke modstå denne lækre grå sweater med en sød tekst på. Kostede 70kr sat ned fra 179kr.

Jeg fik i alt 1 grå sweater, 2 leo mavekorte bluser, 1 leo hoodie, 1 par læder-look shorts, 1 læder-look shirt for i alt 210kr, sparede 674kr Wow det var da et meget godt køb.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagshygge og shopping