Valentins negle til en super woman

Søndagshygge og shopping

Hey Boys og Girls.

Ligesom jeg troede foråret var på vej ja så kom kulden, havde liiige lagt mine handsker væk, for at pakke dem frem igen.

Nå men kulden skal ihvertfald ikke stoppe mig, jeg skulle idag mødes med en god veninde og vi tog i Amager centeret og kiggede lidt på tøj. Det var faktisk ikke meningen jeg skulle købe noget, men kender i det man kan se noget, hvor man bare tænker at ens liv bliver meget bedre, hvis man får netop den her ting.

Man køber den måske ikke med det samme men imens man går rundt og kigger på andre ting, kan man slet ikke komme væk fra det man lige har forelsket sig i. Forstå mig ret jeg er jo også realistisk, går jo ikke ligefrem ind i Gucci butik og forelsker mig osv. Men i ved normale butikker i storcentrene hvor priserne er rimelige nogle gange 😀 derfor jeg netop har svært ved at sige nej når der er et godt tilbud! Også selvom jeg ikke mangler det!

Tror mange kvinder / piger kan nikke genkendende til det haha. Åh altså shopping er bare lækkert. Også bare hele det med at gøre sig lidt lækker hjemmefra, og se lidt hot ud når man så går rundt og hygge shopper osv.

Jeg faldt over de her Mega lækre sko! De var sat ned fra 800kr til 350kr og der var kun 3 par tilbage

Ville helst have haft dem i sort men den havde de kun i str 36 mener jeg, og jeg bruger 39.

Jeg fandt også denne lækre lyse pink cardigan, eller hvad man nu kalder sådan en. Den var lige prikken over i’et, og den købte jeg ikke. Den kostede 499kr

Men igen jeg skulle jo ikke shoppe og nu købte jeg også skoene, plus jeg også havde shoppet lidt i normal og skulle også spise på cafe osv. Inden man når at blinke med øjenene har man brugt 1500kr på No time.. Jeg er faktisk meget striks med min økonomi så kan også godt styre mig. Men åååh den cardigan der.. Før var det skoene der gjorde det hele bedre haha, nu mangler jeg også den cardigan.. Ja man kan jo blive ved.

Jeg har ellers bare hygget mig i weekenden med min mor, min søster og hendes søn, så det har været stille og roligt i familiens tegn.

Håber også i har haft en dejlig weekend allesammen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Valentins negle til en super woman