Selvforkælelse, single og lykkelig

Valentins negle til en super woman

Hey Boys og Girls.

Valentins dag nærmer sig og det er noget dk flittigt har taget til sig fra USA. Den dag hvor man forkæler sin kæreste, sin kærlighed åh ja, nu hvor man er single er det sådan lidt rooolig nu haha. Ej generelt har jeg aldrig gået op i den dag, udover man lige regner med kæresten gir et eller andet Lol!

Nå men jeg var forbi Maria igår som er min negle designer eller negle tekniker, hun har vundet mange mesterskaber både i ind og udland, så hun er hardcore negle lady, man kan vidst godt sige hun har en masterclass indenfor negle haha.

Vi valgte det skulle være et pink tema, ikke alt for cute men stadig med lidt Barbie over det.

Negle fik en skarp pink farve med et let metallic skær, hvor der derefter blev lavet små halve hjerter/numser(Lol) med en lys pink/nude og så kom der noget hologram papir ovenpå. Det ser super fedt ud

De blev også lige filet ned fordi mine egne negle nedenunder vokser som en sindssyg, det helt vildt så hurtig de vokser. Og samtidig skal jeg også kunne have min grebstyrke når jeg løfter min egen kropsvægt osv. Derfor de med vilje IKKE laves lange..

Skal du have opfrisket dine negle og føle dig mere feminin og lækker? Så book en tid HERINDE

I kan også følge Marias arbejde inde på instagram under https://www.instagram.com/redefine_beauty_cph

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Selvforkælelse, single og lykkelig