Nytår i udlandet?

Selvforkælelse, single og lykkelig

Hey Boys og Girls.

Ja jeg ved godt at jeg skal tage mig sammen og blogge HVER dag. Jeg har også mine perioder og lige for tiden er jeg ikke inde i den bedste blogperiode ærligt! Gider heller ikke skrive bare for at skrive.. Det skal være interessant læsning, og ikke blot en side der skal overståes. Så mister man lidt kvaliteten og det ægte. Og som i ved er jeg 100% Real personlighedsmæssigt, kropsmæssigt er der nok lidt silikone i forlygterne haha.

Jeg er super glad for tiden selvom jeg stadig har en stor tandlægesag kørende og ikke får min søvn. Så kan jeg stadig finde glæde i hverdagen via min træning! Træning saved my life, skal nok uddybe i et andet personligt indlæg.

Jeg elsker at forkæle mig selv og har jo ingen mand til at forkæle mig eller give mig en god omgang massage, nææ nej Im all alone, no men. Derfor skal jeg stadig holde mig lækker og hot så resten af stilen følger med kroppen hehe. Igår var jeg forbi Mette Tornsberg og skulle have ordnet lokkerne igen, det var nemlig ved at være lidt tid siden.. Mit hår er blevet super langt som i nok ikke kan undgå at lægge mærke til.. Jeg har bare været lyshåret så længe nu at jeg trængte til noget anderledes. Og besluttede i et spontant øjeblik om vi kunne lave det mørkt? Mette legede lidt med oliefarver fra milkshake som kan skylles ud og dermed ikke er permanente. Jeg fik lavet lyse striber først og fik lavet halvdelen af håret i en mørkere tone. Derefter fik jeg den mørke Oliefarve i blandet med whipped cream, den blev skyllet ud, men fik også mere Oliefarve i som skulle have lov at sidde resten af dagen.

Voila sådan ser jeg ud idag ?Hvad siger i så?

Farven er ikke permanent men en skyllefarve, så få ikke et chok hvis jeg er blondine igen om en uge haha. Det fede ved milkshake oliefarverne er at de ikke er permanente. Så jeg kan faktisk være brunette for en kort periode og lige se om det egentlig er noget for mig..

skal du have frisket lokkerne eller prøve en Oliefarve? Book din tid hos de dygtigste frisører hos Tornsberg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytår i udlandet?