Hey Boys og Girls

Jeg tænkte at skrive lidt om hvad der virker for mig samt hvad der er med til at holde mit drive igang.

Det drive som jeg har nu havde jeg langt fra i starten. Jeg fokuserede så meget på den drømmekrop, og det kunne bare ikke gå stærkt nok. Når man har stået og svedt og virkelig arbejdet for det, og der stadig ikke sker noget. Eller det gør der jo. Jeg var bare mere fokuseret på alt det andet. Vægten, og at jeg fx ikke spiste ordentligt og havde den her søde tand.

Nogle dage var bare de dage hvor jeg tænkte det hele bare kunne være lige meget, hvorfor stræbe efter noget jeg alligevel aldrig får? Dum tanke! Men den kan man ikke komme udenom. Følelsen af nederlag. Følelsen af man ikke får resultater.

Hvorfor?

Dit mindset, eller i den her sammenhæng mit mindset. Jeg var alt for opsat på den her krop og det her tal, at jeg i en periode glemte at se alle de andre ting som skete.

Jeg var blevet meget stærkere end da jeg startede, jeg følte mig ikke nær så udfordret i nogle specifikke øvelser.. Jeg var blevet bedre, både form mæssigt og teknisk.

Jeg snakkede faktisk tilfældigt en dag med en anden træner som sagde prøv at fokuser på nogle ting ved dig selv du godt kan lide. Hmm og lige i den periode var jeg Mega utilfreds så det var svært!

Men jeg synes faktisk min ryg var pæn. Og tænkte okay der tænker jeg slet ikke fedt% eller vægt, men her kunne jeg godt blive mere markeret og styrke min ryg noget mere.. Jeg begyndte at få nogle andre fokus end blot fedttab og den her american-fit bikini-body med hvepsetalje og strutmås hehe.

Da jeg fik styr på min kost så kan jeg love jer for der begyndte at ske resultater. Her fandt jeg virkelig ud af hvor meget maden egentlig betyder for dine resultater.

Jeg lever ikke efter en kostplan eller en streng diæt, jeg lever med måde og har lært at bruge min sunde fornuft størstedelen af tiden. Dermed ikke sagt at jeg ikke stadig kan spise 300g nougat og så have lyst til mere 😀

Jo jo slik er der altid plads til men når du kommer ind i en god rytme med din træning, så sker der altså noget inde i dig, ja eller i mig.. Man kæmper virkelig med sin træning, og undervejs begynder man mere at tænke “ej det vil jeg sku ikke ødelægge pga 1 croissant”

Og jo der er da dage hvor jeg spiser en romkugle, men jeg går heller ikke ned og køber en til, fordi så kører cirklen. Det handler også om at nyde det. Jaaa romkugle mmm den smager godt, vi nyder den, og det var det.

Det hele er en vanesag, en ny tilvænning og det kommer langsomt. Det er ligesom at lære at cykle, man skal lige øve sig først, finde balancen, og ja du vil falde, men jo flere gange du rejser dig, jo bedre og stærkere bliver du.

Hvis du fx er typen der har svært ved at holde disciplinen, eller det er svært at ændre sin livsstil alene. Så tilbyder jeg online skræddersyet trænings og kostforløb (2199kr for 3mdr) fx til dig som bor langt væk.

Jeg tilbyder også personlige træningsforløb hvor jeg lige nu har tilbud på 2 for 1

I får 12 træninger, 3 om ugen, inklusiv kostplan, træningplan, inbody fedt% måling, cm måling, før / efter billeder, løbende coaching og vejledning = 5999kr (2999kr pr person pr måned)

Book en uforpligtende samtale

fitbyjoy@hotmail.com

Relaterede indlæg

Svar

Din email vil ikke blive vist til andre end dig. Required fields are marked *