Hey Boys og Girls.

Jeg har oplevet et kæmpe boom i online forløb og har modtaget super mange mails netop omkring dette.

Derfor tænker jeg at lave dette indlæg så i kan læse mere om hvad det indebærer.

Online forløb varer 3 måneder og koster 2199kr og kan deles op i 3 rater hvis der er behov for det.

Vi starter ud med en samtale omkring dig, dine ønsker og dine mål. Efter vores samtale får du tilsendt et spørgeskema du skal udfylde så præcist som muligt.

Der er også nogle ting du selv skal sørge for og det er at du skal måle dig, veje dig og tage 3 billeder fra siden, forfra og bagfra. Disse billeder er valgfrie og jeg behøver ikke dit ansigt. Som du fx kan se her

Jeg guider dig i hvordan du måler dig selv og tager korrekte billeder. Det er din opgave at sende de her billeder og mål til mig hver 4.uge hvor vi så taler sammen om hvordan det er gået, samt hvad der kunne gøres bedre osv. Og om planerne passer godt ind i din hverdag..

Hver 4.uge vil dine planer så også blive reguleret, de bliver ikke ændret 100% men reguleret så du bedst muligt kan opnå dine resultater og have nogle planer som passer til din udvikling.

Du får løbende tilsendt lidt inspiration til opskrifter, snacks, som du kan prøve dig frem med. Det er vigtigt kan tør eksperimentere med sin mad og at man i det mindste bare prøver at være lidt kreativ, og her skubber jeg dig kærligt igang med fx en opskrift jeg vil have du skal prøve, ud fra hvad du har sagt på forhånd du kan lide og ikke lide osv. Ja det er ikke nemt når man skal have en ny livsstil og tilegne sig fx at være aktiv igen eller være aktiv på en anden måde end man er vant til. Du komme i en kamp, og det bliver en kamp mod din egen psyke, de dårlige vaner og alt det man nu har vænnet sig til i løbet af sit lange liv. Alle dette skal justeres og det tager tid.Derfor kan det være et super godt initiativ at investere i et online forløb, fordi her har du en træner med på sidelinjen, plus du skal investere nogle penge, tid, samt skal du stå skoleret hver 4.uge hvor du skal måles, vejes, taget billeder. Det kan hjælpe meget at man IKKE er alene, og de dage du fx synes er nogle øv dage, der skriver du til mig og så ringer jeg dig op. Hos fitbyjoy er du mere end bare en klient. Jeg ser dig lykkedes, få succes, få din drøm til at blive til virkelighed, jeg er realistisk med dine mål, og ville aldrig drømme om at sende mine klienter ud i et sulteforløb som andre trænere kan finde på at gøre. Fitbyjoy går IKKE ind for et quick fix, vi vil gerne have det long-term. Og det tager tid før dit mindset ændrer sig. Jeg har selv erfaret mig frem til at mindset betyder ALT! Derfor skal planerne også reguleres på den måde så dit mindset kan nå at justere med din nye livsstil. Hos mig satser vi på at det bliver for life, resten af dit liv. Jeg kan love dig en ting, du får mere overskud i din hverdag, du bliver et gladere menneske med tiden og du vil få opbygget et bedre selvværd og en bedre selvtillid. Book din online samtale idag: fitbyjoy@hotmail.com 3 mdr online forløb med kost og træning tilbud = 2199kr for 3 mdr i alt.

Relaterede indlæg

Svar

Din email vil ikke blive vist til andre end dig. Required fields are marked *