Hey Boys og Girls.

Jeg elsker virkelig januar ja eller slutningen af december inklusiv fordi her starter butikkerne med alle deres gode tilbud.

Og jeg tænker at give nogle tilbud også derfor tilbyder jeg 50% på mine 2 mest solgte pakker! Jubiii..

Pakke 2 og 3 kan du nu spare 50% på hvis du tager din veninde, familiemedlem, kæreste, flirt, ven med til træningen.

🔥 Pakke 2 koster 3999kr pr måned excl medlemskab.

-indeholder 8 personlige træninger(2 pr uge) skræddersyet kostplan, skræddersyet træningsplan, inbody måling ad libitum, løbende før/efter billeder, motiverende samtaler, opskrift inspiration.

Træningsplan/kostplan justeres hver 4.uge ifht dine mål og for at sikre du får de bedst mulige resultater / progressioner.

🦍 Pakke 3 koster 5999kr pr måned excl medlemsskab.

– indeholder 12 personlige træninger( 3 pr uge) skræddersyet kostplan, skræddersyet træningsplan, inbody måling ad libitum, løbende før/efter billeder, cm mål, motiverende samtaler løbende, opskrift inspiration

Begge tilbud forudsætter man køber et forløb a en varighed på 3 mdr. Og her betaler man månedligt.

Her ser vi en af mine klienter efter 8 ugers fuld fokus på især kost og træning. Min klient har haft svært især ved at ændre sit mindset omkring kost. Især når der har været pres på fra fx studie/arbejde/ferier, her er det svært at tænke over sin kost og tage de rette valg. Der har været løbende svingninger hvor klienten har taget lidt på igen, og tabt lidt igen. Vi arbejder stadig på at ændre mindset og tage de rigtige valg.

Dette er ogå for at illustrere at vi blot er mennesker og ja der vil komme ups and downs på din vej til din nye livsstil. Du skal ind og ændre nærmest alt i dit mindset og JA det tager altså tid!

Kan love dig når du er ude på den anden side vil du være gladere og lykkeligere end nogensinde! Når dit mindset først er justeret kan du klare alt.

Og nej jeg kan ikke ændre dit mindset jeg kan ikke smide dine kilo for dig, men jeg kan sørge for at DU får nogle gode tilrettelagte planer, og jeg sørger for dine planer passer til dig, samt justeres så du får en progression/ resultater og du kan mærke du bliver stærkere.

Jeg er kendt som en sjov personlig træner der sørger for som få kan, at få det sjoveste ud af din træning. Jeg er en humørbombe uden lige og har self også situationsfornemmelse. Mit humør kan smitte som ingen andre kan og det vil du kunne mærke. I har nok bemærket min egen krops forvandling det seneste 2 år og især det seneste år, ja det er fordi det tog mig en del tid før mit mindset fulgte med min nye livsstil, som jeg langt fra elskede i starten.

Det som førhen var en sur pligt, er nu en del af min hverdag og noget som jeg faktisk glæder mig til. Jeg er kommet i harmoni med min livsstil, mindset og mit kropsideal.

Book din prøvetime og lær at komme i harmoni med DIN nye livsstil

fitbyjoy@hotmail.com

Onlineforløb:

Jeg tilbyder også online forløb som varer 3 mdr.

-inklusiv skræddersyet kostplan, skræddersyet træningsplan, opskrift inspiration, løbende 24/7 kontakt.

Vi starter ud med en samtale pr tlf hvor jeg stiller nogle spsm, derefter kan jeg udarbejde dine planer så de passer lige præcis til dig. Du skal blot sende mig formbilleder, samt vægt og cm mål, hvilket jeg vil guide dig i. Dine planer justeres/ændres hver 4.uge hvor vi også har en fast samtale om hvordan det hele går.

Din træningsplan indeholder video af udførsel samt beskrivelse på dansk.

Book nu på fitbyjoy@hotmail.com

Relaterede indlæg

Svar

Din email vil ikke blive vist til andre end dig. Required fields are marked *