Din krop er som en maskine... Hvad kører du på?

Nytår i udlandet?

Hey Boys og Girls.

Jeg blev spontant igår inviteret til USA af ham NFL spilleren jeg har snakket med i snart 1-2 mdr nærmer vi os. Han har snakket om at ses men havde ikke regnet med han var SÅ spontan.

Jeg tænkte lidt hmmm skal jeg gøre det? Har nemlig gået og sagt i sjov til mine venner ang nytårsplaner, at jeg nok blev inviteret ud at rejse haha. Det var så bare ment i en joke, men så kom beskeden eller opkaldet igår om jeg havde lyst til at rejse imorgen? Whaaaat

Jamen mor Mia kunne godt passe Lucas i nogle dage, men samtidig synes hun også jeg skal passe på mig selv! Og vi havde lige aftalt forleden at holde nytår sammen i år nemlig.Jeg har været inde og kigge på flybiletter og når han er god for så mange penge, så skal jeg altså ikke flyve på økonomiklasse! Hell No!

Så jeg fandt en tur/retur billet kun fly til 4000$ , næsten 30.000kr og det synes han var ret vildt og spurgte om jeg havde søgt på 1.klasse haha ? nææææ da haha..

Men så spurgte han om jeg havde en app hvor han kan overføre pengene og så havde han booket et 5 stjernet hotel til os til 300$ pr nat!

Meeeeen igen synes jeg også det er sådan liiiidt for spontant, og havde også aftaler herhjemme ang nytår. Samtidig er det også bare en kæmpe oplevelse , men er simpelthen blevet så stresset af at skulle rejse imorgen. At jeg lige har ringet og sagt vi må planlægge det liidt bedre!

Jeg vil altså hellere til et varmt land!

Der hvor han bor er der IKKE sommer nu! Og selve flyveturen vil tage mig omkring 14 timer mener jeg. Og han har også nogle kampe kunne da være fedt at komme ind og se en rigtig amerikansk fodboldkamp 😀

Uha jeg har total hjertebanken angående det her spontane tilbud… Er virkelig spændt og oppe at køre!

Tror jeg holder fast og siger vi må ses i det nye år og planlægge det lidt bedre.

Kan ikke rejse 14 timer for en date haha! Og så være væk i 3-4 dage og tilbage igen. Og hvordan skal jeg hamle op med en mange millionær? Føler slet ikke jeg har pænt nok tøj! Ham her er jo en helt anden kaliber end ham fra London. Altså ifht livsstilen! Ham her er ikke typen der går til lægen, lægen kommer hjem til hans hus. Ham her tager ikke alm fly, han har et privatfly der flyver ham rundt.

De der videoer han sender! Ej men altså. Men nu har jeg lært at være Mega ligeglad og han ved også hvordan min lejlighed ser ud. Altså hvis han vil mig, så må han tage mig for den jeg er. I starten flovede jeg mig lidt over mit hjem ifht hans palæ. Og nu er jeg først begyndt at være fucking ligeglad. Hvis han vil “droppe” mig pga jeg ikke har kirsebærtræsgulv, jamen så er han da slet ikke noget for mig hvis der fx skulle så lidt til haha… <

eg var ude og kigge lidt på januarudsalg hvis jeg nu skulle derover. Prøver virkelig at hoppe med på modedillen for første gang i hele mit liv! Går normalt altid udenom alt det alle andre går med. Vil gerne skille mig ud og har altid bare gået i det som nu klædte mig.

Men ja uha nytårsaften i USA? Nytår i dk?

Ej har sagt til ham jeg synes det liiige er spontant nok… Og han er ellers klar til at overføre pengene nu, meeeeen… Ej.. Vildt nok han allerede har den tillid til mig. Jeg kunne jo være en “snyder”

Ih er splittet!

2 kommentarer

  • NINA

    AFSTED MED DIG JOY I EN FART!! LEV LIVET, OG NYD DET I FULDE DRAG. KH NINA

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Linda

    Spring ud i det du kan kun fortryde det du ikke men det du gør er en oplevelse

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Din krop er som en maskine... Hvad kører du på?