Første træning i en uge

Din krop er som en maskine… Hvad kører du på?

Hey allesammen.

Jeg har bemærket at hver gang man nærmest nævner ordet sundhed, så er der bare nogle man skræmmer væk og det er bare super ærgeligt fordi det er et univers du måske endnu ikke har udforsket. Eller måske har du, men det har ikke været den største succes. Også bare vanen i sig selv, kulturen, alt det man er opvokset med. Altså det er hele pakken der skal justeres. Og det kræver nøje planlægning.

Mange af jer sidder sikkert med et nytårsforsæt og de fleste er. at komme igang med at træne, ændre nogle dårlige vaner man har. Og det er super godt at det kan motivere en til at komme igang, desværre viser statistikken også at det ikke holder ved for størstedelen. Og det er simpelthen fordi mindsettet og planlægningen ikke har været optimal.

Det kan godt for nogle være svært, at sige man har brug for hjælp, og det er netop en styrke i sig selv. At man tør stå ved, at der skal ske noget, og at man lige skal have et skub i den rigtige retning. Og her er det at en dygtig personlig træner kan hjælpe igang med at få lagt en plan som passer lige præcis til dig.

Når man investere i sin krop og sundhed, er det ligesom at investere i en kjole/skjorte man aldrig har prøvet og som man heller ikke ved hvordan kommer til at se ud. Derfor er det vigtigt fra start at man har en samtale og en prøvetime. For mig betyder kemi alt, og det ved jeg også at det gør for dig.

Vælger du at starte et forløb op hos mig vil det være en rejse ind i en ny livsstil, jeg vil sørge for at du får en træning som passer til dit nuværende niveau, men at vi samtidig også får sat nogle mål. Det kan fx være at du skal kunne hive dig selv op, eller lave en pushup osv.

Hvis du fx er / skal igang med et vægttab tror jeg også det er vigtigt man ikke kun fokusere på selve vægttabet, men at man også fokusere på hvor stærk man bliver. At ens teknik bliver bedre og bedre for hver gang, at konditionen bliver bedre. Man bliver pludselig ikke så forpustet af at tage trapperne. At man også ser og værdsætter alle de andre ting som udvikles undervejs i forløbet.

Vægten kan i forvejen give nogle triste tanker, og dem skal der også være plads til. Bare husk også at give plads til nogle gode tanker som kan give et lille boost i den rigtige retning. Jeg ved bare fra nogle tidligere erfaringer, at man godt kan være god til at lulle sig selv ind i den der triste bobbel, og det kan være svært at komme ud af igen.

Jeg skriver kun ud fra mine tanker og erfaringer, det kan jo sagtens være at du oplever det helt anderledes.

Vi kan ikke komme udenom at vores krop er som en maskine, og hvad du hælder på, ska du få… Det rimer jo..

Jeg ved da med 100% at jer læsere godt kan mærke på jeres krop når i har spist noget crappy tasty food 😀 ondt maven, stinke prutter, dårlig mave, halsbrand og jeg skal komme efter jer…

Hvis i prøver at ændre nogle af de typiske dårlige vaner danskere har, fx hvidt brød til morgenmad , uha self frister et lækkert rundstykke med smør og ost. Self ok engang imellem. Men sådan en fætter mætter bare ikke særlig længe. Den ser ud af meget, men lille mavse kan ikke køre så langt på “brød” benzin. Der skal lidt flere kerner før det kværner. Ej okay nu går jeg helt i rime mode.Men hvis du nu åbnede op for denne nye verden med alle de sindsygeste morgenmadsideer, så vil du opleve et helt univers af fx spændende morgenmad, som både smager godt, ser godt ud, og som får din mave til at køre som en Ferrari så at sige hehe.

Og ja der er da nogle opskrifter hvor man tænker jamen alt det har jeg sku ikke råd til , eller ej det kan jeg ikke lide.. Jamen så vær kreativ, lav din egen udgave, eksperimenter! Ur a Virgin! Du skal ud og eksperimentere ellers lærer du aldrig.

Sorry jeg kommer hele tiden ud på alle mulige sidespor i mine indlæg, men de giver mening ! Gør det ik?

Min pointe er at din krop er en maskine og du bestemmer selv hvordan den skal køre… Nogle gange kan man have brug for andre lige hjælper en på rette spor, indtil man selv kan tage styringen.

Prisliste: Du får mest ud af at investere i et forløb med månedlig betaling.

1 PT = 700kr

2PT = 650kr

3PT = 600kr.

Spar penge og invester i et forløb det vil ændre DIT liv.

ALLE pakker/forløb indeholder:

Skræddersyet kostplan som justeres hver 4.uge (værdi 1299kr)

Skræddersyet træningsplan justeres hver 4.uge (værdi 1299kr) Inbody fedt%måling hver 4.uge (værdi 250kr pr gang Pr.pers)

Samt cm måling og før/efter billeder og løbende online coaching og motiverende samtaler samt inspiration til sund mad..

Pakke 1:

4 PT (personlig træning) 1 om ugen = 1999kr Pr.pers. Pr måned.

Pakke 2:

8 PT , 2 om ugen = 3999kr pr person. Pr måned.

Pakke 3: Tilbud 50%.

12 PT, 3 om ugen = 5999kr ( rabat 2 for 1)

Alle pakker indeholder skræddersyet planer, inbody fedtprocent måling, og alt det jeg skrev længere oppe.

Medlemskab i centeret koster 299kr for studerende, ellers 399kr. Og kan opsiges med løbende måned plus 1 måned.

Vi har nogle lækre centre som er rare at være i, god atmosfære, og mange gode hold man kan melde sig på.

Book et forløb det vil ændre dit liv for altid.

Send en mail på fitbyjoy@hotmail.com

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første træning i en uge