Min jul

Første træning i en uge

Hey Boys og Girls.

Sidste uge fik jeg lavet mine bryn og nogle dage efter skulle jeg have trukket nogle tandrødder/tandknogler ud? Eller hvad man nu kalder dem. Men jeg skulle holde mig i ro nogle dage. Ja og jeg havde heller ikke lyst til at træne, har haft virkelig dunken i halvdelen af ansigtet, især i kæben og under øjet!

Men igår har det været lidt bedre og jeg havde min første bentræning i en uge, og det har været savnet, men også hårdt at komme igang igen. Selvom det kun er en uge, kan man bare mærke kroppen lige skal vækkes til live igen. Og mine baller er virkelig ømme! Kan bare mærke ømheden kommer snigende..

Lidt ligesom at komme tilbage på arbejde efter sygdom, så skal man også lige ind i rutinen igen.

Jeg har faktisk heller ikke spist vildt usundt det har også været svært med ondt i kæben og tanden. Jeg glæder mig til at kunne spise rigtigt igen. Det har jeg ikke kunne ordentligt i to år.

For at komme tilbage til den røde tråd så er jeg Mega øm idag! Trænede igår og er SÅ øm idag! Og gav den ikke engang overdrevet meget gas. Uha tør slet ikke tænke på imorgen! Endnu mere øm haha.

Jeg har idag været en tur i Hundested og besøge min gamle moster og spise lidt julefrokost med hende. Det var super hyggeligt og fik en masse god mad, varm leverpostej, lune deller osv mmmm…

Det har været en super flot dag med solskin og blå himmel, virkelig lækkert at få lidt solstråler ind mellem de grå skyer.

Jeg hygger mig altid på den lange togtur enten sidder jeg og arbejder med nogle ting, eller også sidder jeg og hører musik, tager billeder , selfies osv. Og vupti så var der gået 2 timer. Tiden flyyyver afsted på det her togture, så er det fordi man hygger sig haha

Kan i have en dejlig aften allesammen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min jul