Nytårsnegle

Nye bryn, ny form, så flot!

Hey Boys og Girls.

Jeg har været igennem en del klinikker med mine bryn, eller 3 i alt.. Den første som lavede mine bryn var måske ikke lige den bedste, super sød kvinde, men kunne godt se brynene var lidt skæve dengang og ALT for tynde.

Sidenhen har jeg været forbi en anden klinik som var super dygtig, mine bryn blev blot Mega røde efter kun 2-3 mdr.

Gennem min søde frisør Mette Tornsberg som har en del kontakter, kom jeg i kontakt med Susan som har sin egen klinik i Herning, du kan læse mere om herinde

Du kan booke tid hos Permanent Makeup Art /v Susan Vinther i Herning på 53806989 eller online  booking herinde

Eller i Rødovre på tlf 27464544

Jeg synes slet ikke det gjorde ondt og mine bryn var nærmest så ødelagte i formen, og med arvæv, at jeg lod Susan styre showet mht form osv. Og jeg er super glad for resultatet. Nu ser de lidt brede ud, men det vil skrumpe ind.

Nu lader jeg være med at træne indtil på mandag, da jeg fik at vide man faktisk helst ikke må træne den første uge. Hvilket jeg ikke er blevet gjort opmærksom på før, blot at der ikke måtte komme sved ned i brynene.

Venter stadig på brynene heler og jeg smører dem 2-3 gange dagligt, og det første døgn smurte jeg hver time.

Jeg glæder mig til at se det endelige resultatet og Susan virker yderst professionel og super dygtig til sit arbejde.

Jeg overvejer stærkt at få tegnet læber, eyeliner hos hende fordi jeg er så tryg ved hende.

Den metode der er brugt til mine øjenbryn hedder “ombre brows”

Man får selvfølgelig altid smurt bedøvende creme på som sidder i små 20 min og det hjælper altså virkelig, jeg synes slet ikke det gjorde ondt. Normalt plejer jeg godt at kunne mærke det lidt, men ikke i denne omgang.

Book tid til dine nye bryn Herinde

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytårsnegle