Joy uden filter

Nytårsnegle

Hey Boys og Girls.

Jeg er begyndt at få lavet mine negle og kan godt sige jer man bliver altså afhængig. Det er jo helt vildt hvor flotte de altid bliver! Og det gør altså bare meget mere ved ens hænder, man ser mere feminin ud synes jeg.

Maria som ejer Redefine Beauty får altid lov til at lege med designet, da jeg stoler på hende og har sådan basic forklaret hende hvilke farver osv jeg kan lide. Hun rammer altså plet hver evig eneste gang.

I denne omgang spurgte hun om jeg ikke ville have neglene mere mandelformede, og jeg sagde go for it, og det fortryder jeg ikke. Det gjorde lige at mine små fingre så lidt længere ud.

Jeg fik lakeret dem med shellac og derefter blev der lagt sådan noget shiney metallic på den ene side, og glitter på den anden side.

Jeg er helt vilde med dem!

Du kan lige nu være den heldige vinder af et gavekort til valgfri design negle for 1000kr.

Gå ind og deltag på hendes instagram side redefine_beauty_cph

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Joy uden filter