Hey Boys og Girls.

For mig er der nu dømt søndag på langs! Som i total på langs, med tændte lyskæder, stearinlys, varme på radiatoren og gode film i flimmeren. Online arbejde gennemført og nu skal der slappes.

Ja jeg bedte min mor om IKKE at købe et juletræ, og så kom hun ellers hjem med et haha. Det er nu hyggeligt og har købt en lyskæde til træet 😀

Jeg tænkte det kunne være sjovt at skrive lidt om nogle sjove ting som i ikke vidste om mig.

Her laver jeg min top 5, så må vi se om jeg kan udfylde den haha.

1. Gyser-skræk: Ser jeg en paranormal, virkelig uhyggelig gyser, så sover jeg i stuen! Soveværelset er for creepy 😂 det kunne jo være der lå en ånd under sengen LoL!

2. Gab! Jeg gaber hele tiden når jeg facetimer, ved ik hvad der sker, som i at jeg gaber hvert minut hele tiden. Måtte lægge på den anden dag, det var så vildt! Gaaaaab! Og det hver gang!

3. Jeg kan spise 200-300g nougat uden at få kvalme. Nougat har en særlig plads i min mave, kan ik fornemme mæthed med nougat. Mine venner er ved at brække sig!

4. Jeg er højdeskræk! Som i at tarmene nærmest snoer sig langsomt rundt om sig selv! Kan ik engang en ballongynge! Ej nej man kan jo hoppe ud hvis man vil 😱

5. Jeg elsker at være alene, sjovt nok , skulle man ikke tro. Men ligesom nu en søndag på langs, alene herhjemme og hygge med tv, telefonen, og mig selv, mit arbejde. Jeg er nok lidt af en enspænder. Det var lidt få, ikke så vigtige facts, men stadig lidt sjove 😀 der er nok mange flere men kan ikke komme på dem lige nu. Hver gang jeg er alene og skal se en gyser siger jeg til mig selv “lad være” og hvad gør jeg? Trykker play og sidder og er total ræd når den er slut hahah. Tror bare man kører sig selv lidt op og når man bor alene i så “stor” en lejlighed creepyyyyyyy.. Ja og igår var jeg ude og fejre min venindes fødselsdag men jeg drak ikke igennem. Var tidligt hjemme men sov først kl 6 ca så er helt bombet!

Nu vil jeg gå ned og bestille noget mad på palazzo, uha overvejer at cykle på mac D!

Kan i have en dejlig aften, ja det må man sige VI havde igår.

Relaterede indlæg

1 kommentar

Svar

Jeg er helt afsindigt højdeskræk, jeg kan knap stå på en stol uden at blive småsvimmel 😀

– A

Svar

Din email vil ikke blive vist til andre end dig. Required fields are marked *