Hey Boys og Girls.

Så blev det fredag dagen mange ser frem til fordi så er det jo weekend jubiii!

Min mor kom forbi igår så det var super hyggeligt at komme hjem fra arbejde, og der duftede af stegte løg og hakkebøffer mmmm. Så var mor Mia igang med at lave aftensmad. Ja vi har nøglerne til hinanden lejlighed, hun er altid velkommen. Men vi havde heller ikke set hinanden i næsten 2 uger, så hun var savnet.

Hun synes jo der skal lidt julestemning i lejligheden, så hun havde gran og noget dekorations gejl med. Når jeg har fri senere skal vi lave juledekorationer. Kender i det jeg synes bare alle andres ender med at blive så flotte og min er så grim haha. Selv min mors juledekoration fra sidste år har jeg gemt, den er SÅ flot at jeg ikke nænner at smide den ud. Men kan jo ikke gemme dekorationerne hvert år haha. Det bliver ihverfald noget af en samling.

Vi fik også ryk-om-flip sent igår aftes så vi gik igang med at rykke mit spisebord væk, for at skabe noget mere plads, jeg overvejer at købe en radiatorskjuler. Og så skal der bores nogle hylder op og skal have købt et større tæppe og en ny standerlampe.

Jeg savner virkelig noget nyt herhjemme og indtil videre bliver det at rykke lidt om, og købe nogle nye ting, eller opdatere hjemmet lidt, og mor fik da lige sat en nisse op på min pole stang haha.

Ja selve pole stangen overvejer jeg også at fjerne, bruger den nærmest aldrig og synes mere den står i vejen.

Jeg fik nogle aflysninger her til morgen så vi har hygget med porcherede æg, cafe latte og go morgen Danmark 🙂 Det var first time mor Mia smagte porcherede æg. Ja det laver jeg virkelig ofte , blev helt vildt med det efter jeg blev introduceret for det i London.

Nu har jeg arbejdet med lidt kostplaner imens mor er nede og lede efter juleler haha, de havde det åbenbart ikke i fakta.

Jeg skal på arbejde igen her kl 17 så nu må vi se om vi får lavet dekorationerne inden.. Jeg har HIIT holdet i Sporting hver fredag fra 17-18 fast. Så sidder du og trænger til en hård time baseret på styrke,cardio, så tilbyder vi 1 gratis prøvetime. Forudsætter dog du kan finde ud af basic træning, da det er holdtræning og ikke personlig træning. Self retter jeg teknik undervejs hvis jeg ser noget 🙂

Du kan også booke en uforpligtende samtale på fitbyjoy@hotmail.com

Rigtig god weekend allesammen

Relaterede indlæg

Svar

Din email vil ikke blive vist til andre end dig. Required fields are marked *