Singleliv, julefrokost og onde tømmermænd!

Still single og slap nu af!

Hey Boys og Girls

Nu har jeg været single i 5 mdr og kan virkelig mærke det mere og mere. I starten går det ikke rigtig op for en, fordi man bare har været sammen i så mange år. At det nærmest føles som familie der lige er væk nogle dage. Der gik faktisk rigtig lang tid før jeg datede eller bare så et andet mandligt væsen. Der gik 4 mdr før jeg havde min første date, som var i London med ham fodboldspilleren! Og det var fantastisk! Jeg kunne godt mærke jeg alligevel ikke har set andre mænd over 3 år. Det var meget anderledes men også ekstremt spontant.

Så jer der måske siger Joy er for hurtig/billig/løs! Eller de der hønsegrupper med fedtede kvinder som sidder med deres kaffe, kontanthjælp og børn, som har ALT for meget tid i hverdagen til at stalke mig! Smut nu ned og træn og få ondt i røven over noget konkret! Har intet imod folk på k.hjælp, men de her kvinder modtager alle k.hjælp og bruger deres dag på at stalke mig! Istedet for at søge et job og bidrage lidt!!

Da jeg var single de første par mdr skulle jeg høre for tinder dates , og hvad der ellers ikke blev lavet. Det var rigtig hårdt at ligge alene, opereret for modermærkekræft 7 dage efter man er blevet single, og man så får alle de her ting at vide. Men vi er singler!

Hvad med at tænke på hvordan JEG havde det? Velvidende jeg måske havde kræft oveni også og var opereret og ventede mit livs mest værste svar ever!. Og jeg fik INGEN god bedring el lign.

Jeg var alene med min mor og mine venner der hjalp mig.

Når man er i en så svær periode finder man faktisk ud af true love, hvem støtter dig? Hvem elsker dig? Hvem tilbyder at hjælpe dig?

Så nu 5 mdr efter hvor jeg føler mig mere hel igen og er tilbage til Joy, den ægte Joy, Joy uden filter, Joy som kan være skør uden der er personer der siger hun er for meget.

Jeg elsker at være Joy og jeg fortryder intet , jeg ser tilbage på det som en tid jeg har lært af. Jeg har lært hvad jeg søger i et forhold, og jeg søger fx ikke en mand der først vil have børn om 8 år, dvs så er jeg 38 når jeg så skulle føde. Det er IKKE en drøm for mig at føde nær de 40 år.

Og møder jeg en mand igen som ikke drømmer om børn fra start, har jeg derved lært ikke at involvere mig. Så er jeg på date spørger jeg om børn osv altså om de har interesse i det .

Ja jeg jeg kyssede da også med en i byen i lørdags og hvad så?

Livet går videre jeg er 30 lige om lidt, skal jeg så holde mig tilbage for at please andre og ikke gøre nogle kede af det? Ej nej nej der er jo en grund til folk går hver til sit. Skulle man så bagefter gå og holde sig endnu mere tilbage? LOL!

Jeg skulle have været i Arizona D. 8/12 og date min NFL spiller, jeg gør lige hvad der passer mig nu! Er snart 30 og kan bare mærke alle de store oplevelser jeg har i vente. Kan næsten mærke suset i maven. Der venter mig noget, men hvad? Ved jeg ikke førhen ude i fremtiden.

Ja jeg har datet kendte fodboldspiller, ja jeg taler med rappere fra USA, ja jeg flirter med NFL spillere og jeg kyssede med en helt alm sød dansk gut i lørdags.

Jeg lever livet og lad mig nu om det, og nej jeg tog ikke til USA selvom jeg ville få mit livs rejse med alt luksus og en sød flot fyr, meeeen ej jeg gider altså ikke rejse igen. Jeg ved jo godt hvad han vil!!! SEX! Og jeg søger altså mere i livet end af knalde en NFL stjerne LoL. Det sku ikke lige mit mål! Og igen som om en mand der er god for 200.000 mio kr kan holde sig til 1 pige, Come on! Kan ik engang sende billeder fra mit toilet Lol, fordi når han sender billeder og ringer med facetime, hans hjem ligner jo et kæmpe mansion fra MTV cribs, bare hans walk in closet og julelysene på hans kæmpe hus med alle mulige lysende kæmpe dyr ude foran. Come on!! Mine sko er mast ind i et klædeskab, hans sko er stablet op på specialdesignet Louis Vuitton hylder i læder, altså Come on!! Jeg kan slet ikke følge med har Mega meget lyst til at spørge ham om han vil donere lidt penge til gadehunde osv. Haha men igen taler jeg aldrig om hans formue eller når han sender de her overdådige videoer! Han sender hele tiden videoer af det luksushotel jeg skulle have boet på, som han er indlogeret på nu med sit hold.. Ja blir altså ik engang jaloux, nej satme om jeg skal være knaldedukke nej nej nej. Ja fordi der er også andre mere intime videoer der vælter ind!!! Ja så siger jeg ikk mere! Får et chok hver gang haha.. Sidst så jeg lidt i bussen og måtte slukke for lyden LoL!! Tror vidst lige hende den gamle sad med åben mund da hun så og hørte hvad han sagde LoL! Fuck det var flovt!

Så ja til al den sladder der florerer ville jeg bare lige påpege hvordan landet ligger og at jeg gør lige hvad der passer mig. Rejser jeg til USA? So what. Dater jeg en sød dansk fyr, so what, kysser jeg i en brandert i byen, so what.

Jeg lever mit liv, jeg er SINGLE på 5.måned nu og jeg kan gøre LIGE hvad der passer mig. Skal ikke stå til ansvar for nogle. Og alligevel har jeg et behov for at forklare, dog er jeg også blogger af lyst, dvs det her oplæg er skrevet i ren lyst og ikke tvang.

Jeg skriver kun blogs når jeg har lyst, er lysten der ikke, bliver det et dårligt indlæg føler jeg.

Jeg nyder livet og det som alle de overdådigt rige stjerner siger om mig er, min personlighed, mit udseende og især min krop tiltrækker dem!

Så piger skal du have en lækker trænet krop får selv Ronaldo til at vende snuden et par gange send en mail og book dit forløb på fitbyjoy@hotmail.com

Grunden til jeg skriver dette er fordi jeg modtaget en masse mærkelige breve omkring hvad jeg bilder mig ind at date og gå i byen osv. Jeg har været single i 5 mdr. Come on.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Singleliv, julefrokost og onde tømmermænd!