Hej allesammen.

Jeg har virkelig fundet et erhverv der passer til mig og hvor jeg elsker det jeg laver. Der er nemlig nogle gange hvor man har et arbejde, ikke fordi det er ens drømmejob men man kunne måske heller ikke leve uden det. Husleje, udgifter ja mad på bordet. Der er et stort ansvar over for en selv og her har jeg ofte tænkt om jeg nogensinde ville finde et job jeg virkelig elskede ? Altså som i man glæder sig til at komme på arbejde. Det må man sige jeg har fundet nu.

Man får hele tiden draget sig en masse erfaringer igennem sit arbejde og sit netværk, og her er jeg super heldig at være en del af Sporting Health Club. Jeg kan se niveauet blandt kollegaerne er højt og ambitiøst, i love it 💪🏽

Nede hos os er at atmosfæren anderledes end i et almindeligt fitnesscenter. Det er mere intimt og klientellet er faktisk ret fast, og samtidig varierende. Der er rart at være og folk snakker godt sammen.

Nå for at komme tilbage til den røde tråd. Ja i kender mig og alle mine udenomshistorier og så er jeg pludselig helt væk fra selve emnet haha.

Jeg har mange bekendte i mit netværk som har fået børn, og især dem som lige er blevet mødre indenfor det første år, kan det godt være en udfordring at komme igang med den aktive livsstil igen. Det kan være du ikke må have barnet med i dit pågældende center, eller du ikke kan få det passet imens.

Det skal du slet ikke bekymre dig om hos os der er både dig og din baby mere end velkommen. Om formiddagen og tidlig eftermiddag er der ofte meget stille, og her er der rigtig god mulighed for at træne dig og samtidig lade baby få en god og hyggelig oplevelse. Vi har både en lukket sal samt et større areal med en masse redskaber, som du vil kunne se i den korte intro video HER Jeg er uddannet pædagog og har en bachelor, jeg har altid fra naturens side haft en god kontakt med børn, og det at være omsorgsfuld og anerkendende er bare en del af mig som person. Børn føler sig hurtig trygge i mit nærvær.

Når du starter dit forløb op vil du få en inbody måling, som viser din fedtprocent, muskelmasse osv. Den er 98%korrekt. Derefter tager vi en kort samtale om dine inbody tal, samt lægger en plan og små delmål for hvordan vi når selve målet.

Hvis man skal igennem et støre vægttab og du fx har taget 30 kg på under graviditeten, så kan 30 kg godt virke uoverskueligt! Som i at det nærmest ikke kan gå stærkt nok! Og man ender med at blive mega skuffet!

Derfor skal man starte ud med delmål, overskuelige delmål, som kan nåes indenfor en fornuftig periode.

Jeg hjælper dig med træningen, sørger for du får sjove, lærerige, krævende, og ikke mindst udviklende træninger. Træningen vil være varierende, men der vil være nogle få øvelser man holder fast i nogle uger/måneder for, at få øget styrke og ikke mindst øget muskelmasse på sigt. Og nej du kommer ikke til at ligne en mand eller en bodybuilder 🙂 jeg ved hvad de fleste kvinder tænker når jeg skriver eller nævner øget muskelmasse 🙂

Hvis du fx valgte en pakke med skræddersyet kostplan, træningsplan, inbody måling, og 8 personlige træningstimer, dvs 2 timer om ugen, koster 3999kr pr måned.

Jeg tager mig af baby imens du kommer i form.

Book din uforpligtende samtale på fitbyjoy@hotmail.com

Jeg fik idag en fin buket blomster og chokolade som tak for hjælpen, det er jeg meeeega glad for, havde jeg slet ikke regnet med. Jeg bliver altid så rørt ❤️

Det her arbejde er min helt store passion i livet, at hjælpe andre mennesker med fx at få selvtilliden og selvværdet opbygget, blive gladere igen og virkelig se udviklingen der sker med både kroppen og sindet. Det er fantastisk og jeg elsker det!

Relaterede indlæg

Svar

Din email vil ikke blive vist til andre end dig. Required fields are marked *