Forkælelse og julenegle

Singleliv, julefrokost og onde tømmermænd!

Hey Boys og Girls.

Så er jeg tilbage på bloggen igen bare rolig der kommer ikke til at gå flere uger mellem hvert opslag haha..

Jeg har haft nogle dejlige dage i selskab med min søde ven David som har sovet her nogle dage, og jeg lavede den lækreste ribbensteg med god gammeldags sovs til, haps hvor vi åd! Og Nøj hvor havde jeg ondt i maven bagefter! Det jo det rene fedt, men det smagte fantastisk! Har faktisk også spist det til morgenmad idag haha.

Igår var jeg til noget julearrangement med arbejdet og der var sat en stor flot boksering op, og så blev der ellers kæmpet på livet løs. Det kan i også se inde på mine stories både på insta og på snap.. Er begyndt at snappe en del, har nemlig aldrig rigtig brugt snap så meget. Jeg hedder joykpetersen88 på snap og fit_by_joy på Instagram så ved i det 🙂

Tilbage til julefrokosten jeg fulgtes med en der hed Nicolas og hans ven, vi mødtes på Chr havn og gik over til papirhallen. Vi var slet ikke fulde men det skal jeg da love for vi blev! Vi splejsede til nogle flasker og så gik det ellers stærkt derfra puha.

Ja jeg fik også røget en del smøger puha det fortryder jeg altid dagen efter!

Jeg var også i h og m og købe sådan nogle pocket bukser, meeeen da jeg havde haft dem på lidt tid, ja så skulle jeg pludselig skifte outfit, kender i det? Self i sidste øjeblik finder man ud af man vil have noget heeelt tredje på.

Øv fik ikke rigtig taget nogle billeder igår havde mere travlt med at lave stories haha. Men dem kan i jo gå ind og se og lige få en feeling af min aften inden de forsvinder haha.

Det fede ved sådan et boksearrangement som der var en anden pige der påpegede, at der er 80% mænd tilstede haha! Jaaa single Joy i mande land haha.

Ej okay skal siges jeg faktisk kyssede med en person i min brandert, kunne godt mærke da jeg kom hjem, ALENE hehe, at jeg havde fået lidt for meget indenbords. Sad virkelig og havde en diskussion med min mave om vi skulle knække os eller ej, det blev nede, heldigvis!

Jeg er godt nok død idag! Som i at jeg intet kan overskue andet end bare ligge på sofaen og prøve at få en lur og bare dovne den. Jeg er såååå dårlig til at sove efter en bytur og sover maks 3-4 timer øøøv, derfor jeg altid er så smadret i flere dage!

Alt i alt en god bytur med lidt flirterier hist og her, ja jeg nyder livet fuldt ud og det kan man ikke klantre mig for. Nu har jeg været single i 5 mdr snart. Tiden går virkelig virkelig stærkt synes jeg, det jo helt vildt altså. Jeg når lige at vende mig om, bum så er jeg 30 shit man!

Nå men kan i have en god søndag aften, jeg vil overveje hvad jeg mere skal spise idag, har spist ribbensteg, en ostemad og en træstamme haha. Har total craving for romkugler og træstammer fy fy..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forkælelse og julenegle