Hey Boys og Girls.

Igår var jeg inde og få ordnet mine negle da jeg havde knækket en under min træning, ja det kan jo ske. Men så valgte vi at lave et helt nyt design. Jeg har altid gået laaaangt udenom rød!

Altså jeg synes bare aldrig rigtig rød har været min farve, men nu sprang jeg altså ud i det og fik lavet vampyr røde glitter negle. Ja jeg fandt selv på navnet “vampyr rød” haha, og jeg var der lidt før tid, så fik lige tiden til at gå med at tage lidt billeder.

Hvis i følger mig inde på snap og Instagram vil i kunne se mine stories fra igår, hvor jeg også viser hvordan neglene bliver lavet osv.

Hver gang jeg sidder og skal vælge en farve synes jeg virkelig det er svært! Man vil jo nærmest have alle sammen! Men idag hældte jeg altså mest til at prøve en rød, måske fordi jeg også lige har købt nogle ret lækre vinrøde træningsleggings, det er nemlig også en farve jeg normalt går udenom.

For at komme tilbage til neglene så er jeg faktisk rigtig glad for farven, den er ret fræk i det..

Nu tænker i nok hvorfor de er så korte? Ja det er fordi jeg træner og derfor kan de ikke være længere, da det vil genere min grebstyrke. De passer perfekt til min livsstil og mit arbejde.

Det er altid en fornøjelse at være forbi Maria og jeg tror også hun nyder godt, af alle de historier jeg altid har med mig haha.

Når man får lavet negle og hår er det jo nærmest også samtale terapi, altså forstå mig ret, der bliver jo snakket om alt mellem himmel og jord. Så får man en cafe latte og så bliver der ellers snakket, ja og jeg eeeelsker jo at fortælle haha. Det kommer vel ikke bag på jer 😉

Alt i alt en super god dag igår, nye lækre negle og jeg ser frem til weekenden.

Book din tid HERINDE

Relaterede indlæg

Svar

Din email vil ikke blive vist til andre end dig. Required fields are marked *