Weekend, shots, shopping og hygge 

Shoppesyndromet og genbrugsguld

Hey Girls og Boys.

Jeg er virkelig begyndt at gå i shoppe mode for tiden, altså ikke fordi jeg bare hiver ned fra hylderne, er heller ikke rig!

Nu hvor jeg er single og har meget mere tid til mig selv plus min krop også har ændret sig en del, og må bare acceptere at jeg ikke bruger str M mere. Nærmest alt mit tøj er str 36-38 og skal helt ned i en 34 før at tøjet sidder godt.

Derfor føler jeg at min garderobe trænger til udskiftning. Haha garderobe får det til at lyde så ordenligt, ja mit klædeskab hvor tøjet ellers er så fint lagt, lige indtil jeg skal bruge en bluse som jeg ikke kan finde. Bum et flot skab ligner en atomsprængning på 20 sek!

Nå men lige for tiden føler jeg bare jeg trænger til noget nyt, jeg savner noget nyt og savner at forkæle mig selv! Ikke fordi jeg ikke forkæler mig selv men føler bare der mangler noget mere! Og lige for tiden er det tøj! Kan nærmest ikke få nok! Og jeg køber fx tøj i genbrug, fandt et par ægte Billi Bi støvler helt nye til 275kr forleden og måtte bare eje dem!

Ja og så fandt jeg også en masse Nike ting til ingen penge! Gav 100kr for alt det der. 2 par Nike shorts, 1 Nike lang tank top og 1 Nike T-shirt.

Jeg elsker shopping om det er på aliexpress, Fisketorvet eller genbrug! Og jeg elsker især at spare mange penge på dyre ting! Og det sker kun når man er på jagt i genbrugen! Her finder man de bedste ting! Glemmer aldrig dengang jeg fandt en ægte Burberry jakke. Og købte den for 75kr.

Forleden var jeg en tur i Zara og her er tøjet ikke ligefrem vildt billigt. Jeg synes fx 299kr er dyrt for en bodystock/top. Meeeen nu lagde jeg den tilbage fordi den var for dyr og nu fortryder jeg at jeg ikke købte den!

Iih altså i øjeblikket var den ikke det værd fordi der var en anden ting jeg også ville købe. Og nu kan jeg ikke lade være med at tænke på den! Typisk! Kender i det? Føler ikke mit liv bliver “godt” før jeg får den trøje der haha. Den trøje kan give mig alt i verden lige nu Lol.

Og lad os så sige jeg køber den imorgen, jamen så bliver livet jo ikke ligefrem perfekt, og man får måske bruge den 3 gange haha! Typisk os kvinder!

Og har lagt 2 store vintage agtige lædertasker til side nede i genbrugen, har egentlig ikke brug for dem, men de er så fede at jeg ikke kan lade være! Skal give 115kr og de tasker ser altså ret rustikke ud, skal nok ligge billeder ud i løbet af ugen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend, shots, shopping og hygge