Nye negle, nyt design

Weekend, shots, shopping og hygge 

Hey Girls og Boys.

I know i know jeg har virkelig været sløset til at blogge og nu må jeg komme igang med den gode rytme igen. Føler bare ikke jeg har haft tiden og når jeg endelig har haft lidt tid, følte jeg ikke lige jeg var i skrive humør og gider jo heller ikke bare lave et indlæg der skal overståes. Fordi gør man det ryger kvaliteten også ned i gear.

Nå men jeg lever livet som single pige på snart 30 år uden børn eller mand i sigte! Eller dates haha. Jo der er da nogle tilbud, blev da spurgt om jeg ville mødes i en mørk skov hvor der ik var så mange mennesker Lol. Og blev da også tilbudt 5000kr for et knald på 20 min Lol!

Jeg oplever lidt af hvert og i fredags tog mig og David (min homoven gennem snart 10 år) en spontan beslutning og det blev en bytur. Dog ikke en vild bytur vi endte på gay Copenhagen og det var Mega fedt! Og vi fik taget en del billeder. Og vi drak omkring 10 shots hver på hele aftenen. Puha! Det kan mærkes i kroppen idag! Sover så dårligt om natten og den her bytur gjorde det ikke bedre. Shit jeg er træt!Hver gang jeg er på gay clubs kan jeg score hvis jeg vil, det er så underligt men de er sku fresh på et knald. Og der var en rig homo fra uk der sagde han gerne ville betale for ?that? han sådan ?i would pay for that, i would!? Imens han stod og pegede op og ned af mig.

David og jeg sov sammen og hyggede også hele lørdag. Vi tog på Fisketorvet og shoppede lidt julegaver, ja jeg endte kun med at købe lidt til mig selv haha. Og fandt lige min nye date haha.

Jeg var i Zara og fandt en masse tøj jeg skulle prøve og den her jakke var som skræddersyet til mig. Og jeg kan stadig ikke komme mig over den kun kostede 179kr? What? Ej men jeg får den jo til at ligne en million haha.

Vi havde en super sjov og hyggelig weekend og jeg nyder virkelig min krop og de resultater jeg har opnået. Kan sku godt være jeg flasher lidt men jeg elsker det. Elsker min krop! Man må godt være stolt af sit arbejde.

Nå nu må jeg slutte jeg har klienter her fra 11.30

God søndag

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye negle, nyt design