Min vilde spontane tur 

Nye negle, nyt design

Hey Girls og Boys. 

Jeg fik for første gang i mit liv lavet negle for en måned siden og jeg tror jeg ender med at blive afhængig! Nøj hvor føler man sig bare meget mere feminin med et par lækre flotte glansfulde negle ? 

De første jeg fik lavet holdte i 4 uger der var ikke 1 sten som faldt af, Wow siger jeg bare! Jeg fik også påsat ægte swarovski sten på. Jeg forklarede hende dengang hvad min stil var og så fandt hun ellers på det her design og jeg var så vild med det! 

Da jeg skulle ind i mandags og have ordnet neglene og lavet nyt design tog jeg mig selv i , at jeg gerne ville have noget a la det samme haha! Meeen der skal også noget nyt til og ikke hele tiden hænge fast i det samme. 

Jeg sad og kiggede lidt på de forskellige negle modeller der var og kunne dårlig nok bestemme mig! 

Gid man havde 20 negle på hænderne haha så kunne man vælge flere farver og designs haha. 

Nå men Maria som er indehaver af Redefine Beauty fandt på noget nyt smart og lækkert design til mig, jeg forklarede hende at jeg var helt vild med pudderfarver og glitter.. Hun valgte at lakere alle mine negle med en lækker lys pudderfarve fra shellac, samt lavede noget glitter design nede i bunden af neglen, plus fik påsat nogle enkelte sten på ringfingeren. 

Ja vi skulle også lige tage lidt billeder til bloggen 😀 Jeg er altid god til at finde på alt muligt og her blev det altså Mette Tornsbergs stenkunst som blev brugt her. 


Der var nogle som spurgte inde på Instagram om hvorfor mine negle er så korte, og det er de fordi jeg træner og arbejder som personlig træner. Man kan eller jeg kan ikke have en god grebstyrke hvis neglene er i vejen. 

Lige nu er der tilbud på negle spar over 50% læs mere HERINDE og book tid til dine jule og nytårsnegle. 

Mine negle holdt gennem alle 4 uger og havde ikke regnet med alle de sten holdte, men hos Maria er man i gode trygge og profesionelle hænder og man får hvad man betaler for. Det er virkelig kvalitet og en jeg kan anbefale. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min vilde spontane tur