Hej allesammen.

Julepynten er så småt kommet op i gaderne og man kan dufte alle mandelboderne på hvert hjørne herinde i byen. Og det er super fristende og self skal man da smage. Når man så er til et julemarked er der pludselig mange ting der sksl smages, der er både lækre store stegte pølser, julekonfekt, gløgg, æbleskiver, glaserede æbler, klejner osv! Det hele smager godt og self skal man da smage på alle de lækre ting. 


Når man er ude en gang og går lidt amok er det okay, hvis det er flere gange på en uge du fx skal på julemarked, ja så går det hen og bliver usundt. Og det er her du risikerer at stige i vægt langsomt under hele november og december måned. Der er så meget hygge og vi ligger lidt den sunde livsstil på hylden, også fordi det er lidt koldt, man orker bare ikke det samme, som når vi er på den anden side af december. 

Man kan sagtens nyde livet selvom man ændrer sin livsstil, det tager tid at ændre dine vante koder, og det er meget forskelligt hvad der motiverer hver enkelt person. Nogle har brug for at tage en dag af gangen, imens andre har brug for at have en direkte deadline til de skal nå deres mål. 

I starten når man skal ændre sin livsstil og man også er bevidst om de valg man har taget virkelig IKKE, har gavnet ens krop på nogen måde! Så er det bare lidt surt og man kan nærmest hade sin nye livsstil, det kan være lægen der har givet dig en øjenåbner, eller at du måske har fået målt din fedt% og den er alt for høj. Eller at du selv inderst inde godt ved du skal gøre noget. Det kan være dit tøj strammer mere end normalt, eller at du generelt har en utilpashed og irritation i kroppen. 

Fortvivl ej det er aldrig for sent at komme igang, det dummeste du kan gøre er at udskyde det. Hvorfor udskyde noget der gavner din krop idag? Hvorfor udskyde noget der kun vil forbedre dit humør, dig og din krop på sigt? Noget der vil gøre dig lykkelig? 

Start idag uanset hvor henne DU er i landet kan jeg hjælpe dig! 

Oniline forløb på 3 mdr: 

Vi starter med en indledende samtale enten over mail ellr pr tlf. Herefter har jeg fået svar på en masse spørgsmål og jeg kan derefter udarbejde dine planer efter dine mål og ønsker. 

Du får en skræddersyet kostplan, og skræddersyet træningsplan. Planerne ændres hver 4.uge, kostplan med fokus på hver 5.tabte kg eller hvis der er nogle andre ting du savner i planen. Det kan være du sidder og har et mål om at tage på..  

Træningsplanen ændres hver 4.uge hvor der sættes nogle nye øvelser på, samt at du kommer ned i reps og op i vægt. 

Prisen for dette er 2199kr og det varer 3 mdr. Vi taler løbende sammen og jeg støtter dig hele vejen igennem, også selvom du bor i Jylland. 

Send mig en mail på fitbyjoy@hotmail.com 



Relaterede indlæg

Svar

Din email vil ikke blive vist til andre end dig. Required fields are marked *