Jul med sul? Eller slut med sul?

Min vilde spontane tur 

Hey Boys og Girls. 

I har nok kunne se at jeg har været en spontan tur til London i sidste weekend, den tur var slet ikke planlagt og drt hele skete ud af den blå luft. Eller Arh måske ikke lige ud af den blå luft og så alligevel.

Jeg har min profil inde på Instagram og her er der mange som ser med på mine storys, og som godt kan lide den måde jeg laver det på. Jeg skiller mig lidt ud fra alle de andre og kører min helt egen stil. 

Nå men jeg blev så kontaktet af en top atlet indenfor en specifik sport, og han var meget fascineret af den her smukke kvinde fra Danmark, som han har holdt øje med gennem en længere periode. Han tog så chancen og inviterede mig til London og betalte alt. Jeg fik alm fly frem, og fly tilbage på business class, det var noget af en oplevelser 

Jeg blev indlogeret på et super fint luksus hotel som hed Le Meridien Ved Piccadilly Circus. Ej men altså for første gang i mit liv har jeg aldrig oplevet noget så spontant og noget så crazy! 

Hvad sker der lige for lille mig alene tager til London og møder en jeg aldrig i mit liv har set før. 

Mit liv var bare sådns lidt på det tidspunkt, man er single og man tænker bare sker der ikke snart noget i mit liv. Og så kommer denne mulighed. Wow. 

Skal altså lige siges vi har skrevet sammen i nogle dage og så kunne han ikke vente, fordi han ville gerne se mig inden han rejserne videre til næste destination med sit hold. 

Jeg blev hentet i lufthavnen af en chauffør, først var der lidt kaos og jeg gik i panik! Kunne ikke få fat på ham da jeg landede! Og måtte bede min mor om at kontakte ham da mit internet heller ikke virkede i London! Ej men altså! Tænkte bare nooooon det ik sandt. 

Da chaufføren hentede mig skulle vi køre 1,5 time og på denne tur fik jeg forklarer ham hvad jeg skulle, og han var så spændt på mine vegne. Han forklarede mig alt om London og de forskellige hoteller og livet i London. Inden vi ankom føltes det som et eventyr, chaufføren holdte ind til siden og sagde “its time for u to get ready” og så gav han mig lige 5 min til at gøre mig klar ovenpå alt det stress mode ude i lufthavnen. Jeg blev virkelig behandlet som en lady og døren blev åbnet for mig pg blev smult ført ud af taxaen af den fine chauffør i jakkesæt.

Da jeg ankom måtte jeg lige undskylde at jeg lignede lort pga det stress moment han lige gav mig da jeg endte med at sidde 30 min i lufthavnen uden at kunne få fat på ham! Shit jeg var pissed! Og han havde bestilt bord på en fin restaurant men nej jeh skulle altså lige have en skyller. Følte bare jeg lugede at stress sved og make up sad sku ik som da jeg tog hjemmefra. 

Da jeg havde gjort mig klar og kom ud og så ham stryge sin fine skjorte tænkte jeg bare fuuuck hvor er han lækker og jeg var slet ikke dressed så meget op. Han spurgte om han skulle tage noget mere dæmpet på men jeg sagde neeej behold det på.. Næste gang skal jeg have meget finere tøj med! Og ikke bare fredsy bukser og en top og en chiffon bluse haha. 

Han gav mig en kæmpe oplevelse for livet og jeg blev behandlet som en prinsesse, blev inviteret ud på de fineste restauranter, flotte luksus lounges og casinoer hvor vi mødte en del fodboldspillere fra Chelsea som vi festede med. Jeg har nogle videoer og billeder, men kan ikke sidde og ligge billeder ud af dem. De skal kunne feste med mig igen uden de tænker, at jeg ligger al muligt privat op med dem. De er jo i en liga hvor de virkelig værner om deres privatliv, så ingen billeder til jer. 

Jeg blev kørt rundt til forskellige attraktioner og han ombookede min billet for at vi kunne have mere tid sammen. Han ville endda betale mig som personlig træner fordi jeg først sagde nej til at komme lørdag, fordi jeg havde klienter søndag formiddag. Og han tilbød at betale det dobbelte sådns så jeg ik mistede noget. Men jeg holdt fast og sagde arbejde kommer først, så han fandt en billet til når jeg havde haft mine klienter. 


Jeg blev vækket med morhenmad på sengen og blev overrasket med at han tog min hånd og førte mig videre ud i London og viste mig en masse ting. Han var selv på en rejse med sit hold og skulle videre og spille kamp i et andet land her i den kommende uge. 

Vi gik hånd i hånd rundt på havnen og videre rundt i Londons gader, det var SÅ romantisk! Shit en gentleman! 


Jeg gik rundt med høje sko da han er 2m og jeg følte ikke jeg kunne have gummisko på haha følte mig så lav! 

Jeg er SÅ glad for jeg var spontan og sprang ud i det, nogle gange skal man bare gøre det. Jeg sidder tilbage med en oplevelse der føles som en drøm jeg ikke kan vågne op af. 

Jeg føler der var en mening med den her rejse og personen her vil gerne se mig igen og han skriver til mig hver dag. Jeg lod jo være med ah skrive da jeg kom hjem fordi jeg tænkte at, ja man vil heller ikke blive skuffet vel. Men vi er i kontakt og det virker til han gerne vil noget mere med mig. 

Jeg vil ikke sidde og forestille mig alt muligt fordi må også være realistisk og han er sportsmand og rejser rundt i hele verden. 

Jeg ser det her som en fed oplevlse jeg aldrig i mit liv vil glemme. 

Og den her trøje er min lille souvenir jeg fik af ham. Han sagde inde i Adidas butikken at jeg kunne vælge det jeg ville have. 

Ærligt havde jeg lyst til at rive hele butikken ned, der groede nærmest helse negle ud da han sagde tag hvad du vil.. Meeen igen er jeg også mådeholden eller hvad det ord nu hedder. Jeg valgte 1 trøje. 


Selvom han har rigtig rigtig mange penge valgte jeg faktisk at invitere ham på en cafe hvor JEG betalte. Han skulle til møde med en agent og imens sad jeg på en cafe og arbejdede med kostplaner og mit firma. Det var så hyggeligt! 

Da han kom inviterede jeg ham på mad og han var meget overrasket over jeg betalte haha. Tror det gav et plus point, han sagde også flere gange fordi jeh havde ik rigtig make up på, og han var meget betaget og sagde hele tiden jeg var den smukkeste pige han nogensinde havde set, Yeah Right haha. 

Vi skal ses igen men nu er han rejst og spiller kamp i et andet land, og så snakker vi sammen hver dag. 

Det her er Mega spændende! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jul med sul? Eller slut med sul?