Hey girls n boys. 

Sorry for jeg ikke har været så flittig på bloggen men jeg har også bare en del at se til for tiden, så det er ikke altid jeg lige får blogget. 

Nu prøver jeg at komme til tilbage på bloggen igen med nogle spændende emner om mit liv, træning og kost, ja generel sundhed og motivation. 


I fredags var jeg forbi redefine beauty da jeg for første gang in my life skulle have lavet negle. Det er ikke hvem som helst som får lov til at lave mine negle, har set så mange dårlige som er ude på markedet og folk som får ødelagt deres negle eller negle der holder mindre end 1 uge. 

Lidt om Maria som ejer Redefine Beauty. 

“Maria har lavet negle på hobbyplan siden 1999. Hun åbnede sin egen salon første gang i 2003 og har derefter lavet negle på fuldtid. 

Maria har konkurreret rundt i verden og bla. vundet første pladsen på verdens største neglekonkurrence i Korea med over 1000 registreringer. 

Hun er uddannet international negledommer, instruktør samt arbejder hun ved siden af neglesalon som CND™ Education ambassadør. 

Marias værdier: 

Kreativitet, kvalitet og hyggelig oplevelse samt god vejledning til hjemmepleje er de vigtigste værdier når du får lavet negle hos Maria. 


Maria var super god til at fange min smag fordi jeg vidste slet ikke hvad jeg ville have, men forklarede hende det var vigtigt at jeg kunne træne, uden neglene generer. Jeg forklarede jeg godt kunne lide pudder/nude farver og bling bling. Og så fik hun ellers frie tøjler til at designe noget fedt og unikt.

Jeg fik lavet gele negle som foregår således:

For at rette op formen på naturneglen samt tilføje lidt længde, er der brugt akryl. Mens akrylen hærder, er det muligt at skubbe produktet forsigtigt sammen for, at skabe en illusion af tyndere negleseng. Til dekoration er der brugt to forskellige nuancer nude fra SHELLAC®, holographic glitter fra LECENTE, foil samt ægte Swarovski krystaller.

Jeg føler mig super lækker med de her negle og kan god sige jer jeg hele tiden skal nusse min hund eller venner på armen eller klø dem lidt i håret. 


De negle jeg har fået koster normalt 1470kr men lige nu kan du spare over 50% til kun 600kr. Du vælger selv din design osv. Klik ind på linket og book en tid BOOK TID

Relaterede indlæg

Svar

Din email vil ikke blive vist til andre end dig. Required fields are marked *