Hey smukke mennesker. 

Ja man skulle ikke tro det men jeg er inde i en periode hvor jeg er blevet lidt træt af mine smoothies efter 2 år, jeg savner lidt variation også eftersom soyapriserne stiger hele tiden! Så kan det godt gå hen og blive en rigtig dyr smoothie hver dag. Derfor vil jeg prøve at supplere lidt med noget andet, det der virkelig fanger mig er grød! 

Grød lyder bare som grød, kedeligt, gråligt, smagløst og klistret. Meeeen sådan behøver det ikke at være! Grød kan godt være lækkert, men det er dig der skal give den det lækre touch, fordi de gryn der, de tryller sig sku ikke bare om til en lækker kakao kompot! 

Jeg har selv opfundet min egen Joy grød, jeg tænker at døbe den “Glad grød” 

Denne grød er nemlig så lækker i smagen, at man bliver helt glad i låget og starter sin morgen ud med, at booste din krop og dine smagsløg med lækkerhed! Det kan ikke blive mere lækkert! 

Ej er total fyldt med energi har netop lige fået fri og klokken er 20 nu. Jeg var ville for et HIIT hold idag, og må indrømme jeg var lidt nervøs inden. Men vi sluttede at med at de sagde “du må gerne vikariere noget mere” se det blev jeg rigtig rigtig glad for. 

Nå tilbage til grød. 

Du skal bruge: 1/4 ltr soya vanille, 80-100g havregryn, 1 spsk peanutbutter, 1spsk hampefrøskaller, 1 spsk choco protein eller kakaofiber, 1spsk kokosmel. 

Rør soyamælk og gryn sammen i en tykbundet gryde, tilsæt dine hampefrø, peanutbutter, lad det koge op, og hæld proteinen og kokos i til sidst, og server med det samme. 

Hampefrø er rigtig dyre! Brug fx solsikkekerner, hørfrø, chiafrø istedet, prøv evt at lægge dem i blød dagen før (hørfrø,chiafrø) 

Alt i alt fik jeg en super lækker grød og jeg har eksperimentet og første forsøg gik vellykket. 

Jeg er ikke helt 100 på mængderne da jeg har lavet grøden 2 gange i alt. Men prøv jer frem og er i på diæt/vægttab lav evt mindre portioner. 

Følg mig også inde på Instagram under fit_by_joy der ligger jeg dagligt videoer op med træning, mad og min hverdag. 

Rigtig god aften 

Relaterede indlæg

Svar

Din email vil ikke blive vist til andre end dig. Required fields are marked *