Åh nej det røde lyntog er ikke kommet

Forkælelse, kul i face og calisthenics!

Hey beautys 

Min weekend har været rigtig god jeg har haft så mange udfordringer i min træning at jeg ikke har kunne tænke på andet! Havde ikke engang tid til en bytur eller kulturnat! Åh nej er ved at blive ædt op af træning haha og jeg elsker det! Har så mange nye ideer til min progression! 

Jeg vil blive bedre til calisthenics træning, lave L.sit, gå på hænder osv! De ting jeg aldrig har haft interesse for. 

Jeg er så forelsket i den form for træning, meget mere gymnastisk træning med egen kropsvægt, super krav til core/balance/smidighed 

Super fedt i kan se min Instagram for inspiration. Jeg tager det i små doser og nu skal jeg lige lære at holde benene oppe, hoften tilbage, stabile skuldre og meget mere smidighed i benene! 

Jeg har tilmeldt mig en gruppe for kalistenisk træning og vil helt klart joine deres fællestræninger! Folk fra de kalisteniske grupper er super søde til at hive dig med og sende dig links så du kan lære endnu mere! 

Tak for det! Og tak for invitation til fællestræninger sammen med folk der deltager i DM, og andre mesterskaber. Super fedt og er beæret over at få sådan en invitation. Nu skete det spontant med invitation og havde klienter hele weekenden. Men næste gang skal jeg med. 

Man skal passe på ikke at træne det samme hele tiden, og det mange calisthenics udøvere har til fælles er, at de er kørt træt i styrketræning og savner noget som er mere udfordrende og anderledes! Samme her!! 
Jeg er ikke træt af styrketræning men jeg er på et punkt nu efter 2 år seriøs vægttræning, at jeg har brug for andre supplerende træninger og nye udfordringe. Se det er nøglen til motivation og succes, bliv ved med at udfordre dig selv! 

Igår var jeg forbi Pure and Simple for at købe flere PH formula produkter til min hud 

Da jeg var inde forbi ville Nese som ejer butikken gerne lave en prøve på min hud for, at se om jeg skulle forsætte med mine PH akne produkter. Det viste sig min hud er ekstremt ekstremt tør! Og det er de akne produkter fra tidligere behandling, som min hud ikke kan tåle mere! De er for skrappe. Jeg skulle være stoppet med de produkter for mange mdr siden, meeen det fik jeg ikke at vide, næ nej jeg skulle forsætte til de var tomme! Og der var min hud fri for akne på det tidspunkt. 

Godt jeg fik kontaktet en anden PH formula behandler! Ellers havde jeg forsat i god tro og nu får man at vide ens hud nærmest er ødelagt af produkterne! Skulle have haft en anden behandling da aknen forsvandt efter de første mange akne behandlinger. 

Nej jeg har IKKE akne mere: Det troede jeg at jeg havde?

Nese siger” Jeg valgte ud fra din hud, som den er NU (tør, sart og sensitiv) derfor har jeg valgt at give din hud den behandling som hedder c.r (Cronic redness) 

Jeg fik først smurt en syretest på for at se hvad min hud kan tåle, derefter blev jeg afrenset, fik smurt nogle andre ting på som skulle virke i noget tid og som brændte en bitte smule. 

Derefter fik jeg en sjov kulmaske på og kunne seriøst ikke tale iover 10 minutter haha! Rekord! 


Under ventetiden er jeg vant til man blot ligger.. Hos Nese fik jeg både lækker håndmassage under første ventetid, og da jeg fik kulmasken på fik jeg igen 10 min dejlig nakke/øvre ryg massage. Nøj det var lækkert! 

Flere af jer har spurgt ind til denne sjove maske og her kommer info, ja jeg tog direkte fra hvad søde Nese skrev til mig 

“Denne maske er designet til irriteret og sensitiv hud. Beroliger, lindrer og blødgør huden. Den aktive kul genskaber balancen i huden i synergi med pHformula skin resurfacing ingredienserne. Specielt egnet til rødme, inflammatorisk hud, da den arbejder intenst anti-inflammatorisk”.

Jeg købte også en del produkter med hjem til hjemmebrug, det vigtigste ifht din hud er din behandling derhjemme! PH formula er det bedste jeg nogensinde har gjort for min hud! 

Skal du forkæle din hud? Tag en tur ind forbi klinikken og se hvad hun kan tilbyde eller klik ind på linket HERINDE

Jeg har været vågen siden kl 7 og kunne ikke sove mere, jeg har klienter her fra kl 12 og min egen træning, som består af arme/mave, skal også gennemføres! Brugte hele min træningsdag igår på at øve at gå på hænder! Det godt nok krævende! 

Min hjemmeside med personlig træning er småt på vej, det bliver super godt. 

Indtil videre hvis du har spørgsmål til kostplan, træningsplan, forløb, send en mail på fitbyjoy@hotmail.com 

Vi har også en bootcamp kørende du kan læse mere om Herinde, vi starter allerede 30/10 kl 18 og hos os lærer DU at træne rigtigt. 

God søndag allesammen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Åh nej det røde lyntog er ikke kommet