Nyt hår, ny farve, lidt klip

Åh nej det røde lyntog er ikke kommet

Hey beautys. 

Jeg må simpelthen dele en frustration med jer! Min menstruation er snart udeblevet i over en uge og jeg bliver mere og mere nervøs. Eller havde den sidste blødningsdag 4/9.. 

Jeg ved godt jeg skrev forrige uge jeg gerne vil have barn med en ven om 2-3 år hvis jeg til den tid ikke har fundet kærligheden. Da mit ønske self er at få et barn i et kærligt og solidt forhold, men hvis det ikke kan lade sig gøre, vil jeg hellere ikke lade det styre om hvorvidt jeg skal være mor! Thats my choice! Tænker bare jeg kan da ikke være gravid med den flade mave? 

Jeg plejer at sammenligne min cyklus med min veninde og hun får den altid ca 3-5 dage før mig, og hendes er vidst slut nu. 

Jeg troede virkelig min mens ville komme i søndags, eller mandags, og har bare gået med bind på fordi jeg var 100% på den skulle komme der! 

Og lige nu synes jeg slet ikke det er sjovt fordi jeg har ikke været sammen med nogle udover min eks da vi var i Grækenland, og det var ca nogle dage før min mens kom. Så tænker jeg ikke har haft ægløsning der? 

Fulgte jo min clue mens kalender, men er samtidig også stoppet på p-piller for snart mange mdr siden, eller for under et år siden stoppede jeg. Og føler nogle gange jeg kan have ægløsning flere gange i en cyklus, men er heller ikke 100, det bare de jag i æggestokkene jeg synes jeg havde lidt for ofte. 

Jeg beder til min menstruation kommer idag! Den skal komme idag! Jeg går og venter på dig, please kom nu! For første gang kan jeg slet ikke vente med at få det! Jeg vil virkelig ikke være gravid nu! 

Altså jeg fik jo min mens forrige gang men den varede kun 2-3 dage, normalt varer den meget længere, ihverfald 4-6 dage.

Jeg synes ikke jeg spiser mere, men har tabt mig sygt meget, og tvunget mig selv til at æde gainer og tage på igen. 

Til gengæld har jeg hele tiden lyst til oksekød med en bestemt smag, fx grillet burgerbøf, hakkebøf, og var lige stoppet med at spise øko oksekød og nu craver jeg for det. Det nærmest det eneste der kan stille min sult. De andre fik pizza igår og jeg skulle have en burger og nyde den der grill smag Orh! Spiste også burger med grillsmag i fredags med min gode ven! 

Kan ikke få nok af hakket kød, brunede løg Orh! Og bearnaisesovs! Spiser sjældent løg, men især for nogle uger siden spiste jeg den samme ret hver dag. Tænkte det var pga tænderne. 

Jeg vil ikke tro på jeg er gravid og regner med min menstruation ikke svigter! 

At få en abort er jo at slå et væsen ihjel og jeg har aldrig fået en abort før, og tanken får mit hjerte til at smerte.. Det der med at have liv i kroppen og bare fordi livet ikke er passende lige nu, så skal lives bare dø? 

Ej puha bliver helt ked over den tanke, ej er også total følelsesladet, fik helt tårer i øjnene da jeg skrev den her linje, må lige stoppe, kan dårlig se ud af øjnene.. 

Ej ikke for mange tanker self skal den menstruation nok komme!!! Det bare mig der er nervøs. 

Min mor siger da hun var gravid med mig havde hun menstruation helt normalt de første 3-4 mdr.. Så tænker også det bare kan være min krop som måske er stresset eller lignende.. 

Okay nu blir jeg nervøs igen! Hvis min mens ikke kommer idag, køber jeg en test imorgen! Og så må jeg tage den derfra. Har været vågen siden kl 6, troede min mens kom! But not! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt hår, ny farve, lidt klip