Tinder? Eller bytur? Mænd! 

Nyt hår, ny farve, lidt klip

Hey beautys. 

Jeg har været forbi min dejlige frisør Mette Tornsberg som er indehaveren af Tornsberg frisør. 

Det er faktisk ved at være et godt stykke tid siden at jeg var hos hende og kunne i den grad mærke, at mit hår virkelig trængte til en omgang farve! Min udgroning var så slem, at jeg lignede en der havde taget en dykker tur i en oliekedel.. 

Kender i det? Når man har lyst hår og mørk udgroning, så ser man bare mere fedtet ud i hovedbunden. Ej men altså se lige min udgroning omg! 

Her kan i se håret endnu bedre.. Vidste slet ikke jeg var så mørkhåret? Som om det bliver mørkere med alderen hmm. 

Nå men inden vi gik igang skulle vi jo lige blive enige om hvad der skulle laves. Og jeg ville gerne have lyse striber og noget mørkt glødende i. Mette lavede striber med sunkissed metoden, ja jeg er altså ikke frisør, men hun bruger sådan et board agtigt til at lave striberne, det kaldes ihvertfald “sunkissed” metode. 

Derefter fik jeg skyllet håret og her hældte hun nogle andre farver i fra milkshake, mit hår farves KUN med produkter fra milkshake, også derfor mit hår er blevet så sundt, flot og langt. 

Se lige hvor flot det blev ? ej men jeg er så forelsket, vidste slet ik mit hår var så pænt haha. 


Er super glad for resultatet, jeg elsker den varme rødlige, det lyse og det mørke blandet sammen. Det var noget af en Wow effekt! Jeg fik også klippet spidser men der skulle heldigvis ikke tages så meget, fordi mine produkter fra milkshake har givet mit hår så mange proteiner at mine hårstrå ikke spalter så let som før. Derfor fik jeg ikke langt hår, mit eget knækkede hele tiden nede i spidserne . Men nu kan i se hvor langt det er blevet. 

Skal du ind forbi Mette og hendes team og have en ordentlig omgang til dit hår? Book en tid eller se hendes udvalg HERINDE

2 kommentarer

 • Kathrine List Pedersen

  Hvordan har du fået så langt hår, det er mega pænt. Vil ønsker jeg havde så langt hår.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joy K. Petersen

   Tak jeg har brugt de samme produkter over en længere periode nu, det er milkshake, du kan søge på det herinde på bloggen…

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tinder? Eller bytur? Mænd!