Hey beautys. 

Nu har i været med til at bestemme hvad der skal ind på dagens blogindlæg, det er blevet super smart inde på Instagram så nu kan man oprette afstemninger, og det er via denne afstemning at jeg laver dette indlæg. 

I vil rigtig gerne både læse om træning og kost, i denne omgang var det sunde snacks der vandt afstemningen. 

Derfor vil jeg inviterere jer ind i mit snack univers som faktisk ikke er så kedeligt som man skulle tro. Mange tænker at det er kedeligt at leve sundt men husk det er hvad man gør det til. Ja det kan da være Mega kedeligt at leve sundt hvis du ikke er kreativ. Og det er her jeg kommer på banen og kan dele mine lækre retter med jer, snacks jeg selv spiser med nydelse. 

1. Sund æblekage, 100kcal. 

Ingredienser: 80g skyr, 2 spsk æblegrød og 1 makron. Smør skyr i bunden af en tætlukket beholder, top med æblegrød og knus 1 makron. Kan spises med det samme, men smager bedst når det lige har stået lidt på køl. 
Hvis du vil have den lidt mere lækker kan du knuse endnu en makron, men husk 1 makron indeholder ca 15-20kcal. 

2. Havre banan pandekager. Ca 100-150kcal pr stk. (Kommer an på om du steger eller bager dem) 

Ingredienser: Mos 1 moden banan med en gaffel i en skål, 1 økologisk æg, 1 dl soya vanilje mælk, og 2-3 spsk havregryn grovvalsede. 

Obs: Er din dej for tynd, tilsæt mere havregryn, er den derimod for tyk, tilsæt mere soyamælk. 

Lav nogle klatkager på panden, og brun dem på begge sider. Steg dem i maks 1 tsk olie. 

Er du virkelig på kur og vil spare lidt kalorier, kan du med fordel bage dem i ovnen, lav nogle klatkager og bag dem ved 200grader varmluft i ca 10-15 min. Til de er brune på toppen. 

3. Lækker banan / kakao is vegansk. Ca 130kcal. 

Dagen før: skær en moden banan i skiver, ned i frysepose og frys dem ned. 

Ingredienser: 80g frossen banan, 1 dl soyakakao, dette blendes sammen i en blender. Massen skulle gerne være softice agtig, skal spises med det samme. 

For at gøre den mere spændende kan du toppe den med 30g friske bær, eller lidt nødder, eller hvad du nu er til. 

Du kan også bestille en skræddersyet kostplan hvor der vil være en udbytningsliste, samt små opskrifter og ideer til din madlavning, det koster 499kr. 

Jeg har lært min hjerne at nyde den sunde livsstil, og den sunde gode og varierede mad samt min træning. Det tog sin tid og mange kampe og nederlag! Men nu er jeg ude på den anden side som et nyt, glad og fit menneske. 


Skal du lære at elske din træning? Start med at finde en træner der lever og elsker livsstilen og som du føler dig motiveret af. 

Send gerne en uforpligtende mail på fitbyjoy@hotmail.com

Vi starter også en bootcamp op den 30/10 hvor du vil lære alt om træning, vi klæder dig på så du selv kan træne når du er færdig hos os ?? Læs mere HER

Relaterede indlæg

Svar

Din email vil ikke blive vist til andre end dig. Required fields are marked *