Første og anden vælger? Folkeskole tiden!! 

Tinder? Eller bytur? Mænd! 

Hey beautys. 

Jeg har haft en fantastisk weekend hvor jeg har været ude og bowle med arbejdet det var super sjovt, og der er jeg jo i selskab med mange mange mandlige kollegaer og det er fedt! Det var ikke ligefrem fordi jeg vandt bowling haha. 

Vi endte med at tage videre i byen og vi endte både på Maison les suites da den ene kendte en som holdt fødselsdag, og så videre i byen en fancy bar tæt på hvor jeg bor. Og jeg var self dressed up! Og jeg havde altså bukser på da jeg gik 😀

Jeg kunne da godt mærke at jeg er single og jagten er igang. Jeg elsker jagten! Altså jeg er jo ikke ligefrem desperat ude og jage, men det kan starte med et smil, og pludselig er man faldet i snak og vupti så sidder man sammen og drikker en drink. 

Og det fik jeg også jeg mødte virkelig nogle søde pæne mænd, og fik snakket godt med nogle endnu bedre med en anden haha.. 

Og nej har stadig ikke været intim med nogle, gider ikke bare dele min krop ud til hvem som helst, så vil jeg hellere selv smække en pornhub på og klare den, uden at der skal være følelser i klemme eller man føler sig udnyttet og hvad ved jeg.. 

Der kan godt komme lidt irritation efter et one Night stand i en brandert og det gider jeg IKKE! Har lært af mine erfaringer som snart 30 år og jeg får INTET seksuelt ud af en stiv fyr der ikke kan finde ud af at behandle min krop ordenligt og blot tror det er en eller anden dårlig pornofilm han er med i OMG! Never again!

Jeg overvejede om jeg skulle oprette tinder igen? Alle har næsten tinder og tænker om det er det nye mødested for singler? 

Fordi kan jo ikke gå i byen hver weekend for at snakke med søde rare mennesker, og samtidig ved jeg også bare at tinder ikke er det bedste sted at finde en seriøs date. Og ikke bare sex! Nej gider simpelthen ikke bare en eller anden nar skal ligge og udnytte mit hellige tempel! Hell No der er “closed” skilt på haha. 


Jeg skal også have min menstruation så har bare de ondeste jag i underlivet, og synes hele tiden jeg har det efterhånden! Altså hver 3.uge synes jeg pludselig er ret meget haha. 

Tinder er vel mere for de fyre der bare vil have sex? Har altså haft tinder før og der synes jeg bare fyrene var nogle lider hoveder! Selv når man endte på en date henviste de til noget mere intimt, nej tak du! 

Plus alle de prik jeg får på Facebook er fra folk som er i forhold, gift og har små børn? What jeg mister bare endnu mere lysten åh! 

Har også mere lyst til at møde min fremtidige kæreste på en sundere måde, fx i fitnesscenteret, via arbejdet i fitness branchen eller lignende. Men okay har også før mødt en i byen hvor det udviklede sig til 3 år langt forhold. Så jeg skal også passe på ikke at dømme for meget 😀 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første og anden vælger? Folkeskole tiden!!