Barn med en ven?

Opskrifter på lækre Joy smoothies

Hey beautys. 

Jeg elsker at drikke min smoothie om morgenen og jeg er simpelthen afhængig! Hvis jeg ikke får lagt den bund fra morgenen af, så er jeg bare sulten resten af dagen, som om man har et hul i maven uanset hvad man spiser. For 2 år siden ca købte jeg en fitness blender den er super nem, og man kan have den med på farten. I har sikkert set den i mine insta videoer.. Ellers prøv at Google fitness blender, så kommer der en masse frem. 

Min morgen smoothie lyder måske lidt anderledes end i er vant til, men den mætter og den smager godt! Det skal også siges at jeg altid eksperimenterer, man bliver nemlig hurtig træt af at spise/drikke det samme. 

Jeg bruger 1/2 avocado eller 1/2 banan, 1 håndfuld frosne hindbær, 1 lille håndfuld frisk spinat, 5 mandler, 1 tsk hørfrø/chiafrø, 1 tsk solsikkefrø, evt 1 tsk kokosolie med smag. Og så ca 1 glas vanilje soyamælk eller minimælk, og 2 spsk vanilje skyr eller alpro kokos/vanilje. 

Når du laver din smoothie lærer du hurtigt mængderne at kende, nogle gange vil den være meget fast, så skal der mere mælk i, og omvendt er den tynd, skal der mere yoghurt i, eller evt en kvart/halv banan. 

Du kan også skære lidt ananas, mango og banan og fryse ned i små portionsposer, fordi man bliver også træt af bær i længden.

I weekenden kan jeg fx finde på at putte 2 kugler økologisk vanilje eller mango sorbet is i, det smager også rigtig lækkert. Eller bruge friske bær, men lige nu er det svært at få søde jordbær. 


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barn med en ven?