Jeg følte mig aldrig god nok!

Sådan tackler jeg kærestesorger 

Hey beautys. 

Vi kan desværre ikke komme udenom at med kærlighed følger der kærestesorger, alle forhold varer ikke evigt og det er heller ikke altid det er meningen de skal vare evigt. 

Når man stopper et forhold er det oftest den ene part der vil det mindre end den anden, det er sjældent der er enighed om et brud. 

Da jeg blev single var jeg ikke så ked af det som jeg normalt ellers er, jeg græd ikke, jo lige en gang men stoppede hurtigt igen da jeg ikke følte den. Jeg følte ikke smerten, jeg tænkte den mere. For første gang i mit liv har jeg taget et svært valg jeg har været 100% afklaret med. Det var svært at indse efter så mange år sammen, at det bare ikke skulle være os. Det gør sorgerne lidt lettere at tackle. Det skal dog siges at jeg havde en ekskæreste hvor det tog mig 1,5 år at komme mig over ham! Så har prøvet de rigtig hårde sårer og han forlod mig via en SMS! 

Det værste du kan gøre er at stalke dem som jeg kalder det. Stop med at tjekke hans Instagram , stop med at tjekke hans Facebook, stop med at lure hvem der liker, følger, og kommenterer. Det gør ondt i hjertet når man ser hvad de har gang i, fordi self går deres liv videre, self taler de med nye, self dater de, self knalder de. 

De gør alle de ting som normale singler gør, ja og de syge stoddere som er i forhold hehe. 

Du kan INTET gøre udover at køre dig selv ned med psykisk terror kun retter mod DIG. 

Husk at din eks også har behov og det har du også, nogle er bare mere hurtigt ude end andre. Ligesom jeg påpegede igår i min live video behøver man ikke gøre det bare fordi de andre gør det. 

Derimod burde du gøre noget godt for dig selv , jeg har taget kontakt til nogle veninder jeg ikke så så meget til, samt taget kontakt til en anden pige jeg mødte til en fest med min eks ude på Christiania. Jeg kan mærke jeg savner veninder, ikke fyre, veninder har jeg ikke så mange af og savner virkelig nogle der også er sjove ligesom mig! 

Forleden mødtes jeg med min veninde Sofie som jeg engang mødte til en meget nasty casting, og vi har holdt kontakten lige siden, vi tog ud og shoppede og spiste på Dalle og rigtig hyggede os som 2 singler i storbyen haha. 

Singlelivet er hvad du gør det til, skal det være trist og gråt? Eller skal man måske se det på den lyse side? Nu har du ingen du skal forholde dig til, du har ikke det samme ansvar, du er fri som fuglen, du har rig mulighed til at prøve en masse. 

Find noget du kan gå op i? For mig handler det om fitness jeg elsker fitness! Og det er altså ret fedt når man er nede i centeret og lige kan lure lidt rundt på de søde veltrænede fyre som står der og sveder. 

Jeg har allerede mødt 2 nye homo venner i fitness dk, vi er blevet venner på Facebook, og har snakket om at invitere til noget socialt arrangement. 

Jeg snakker altid med folk i fitness centeret, og nogle gange ender det ud i venskaber, andre gange i en flirt og nogle gange ender det ud i de vil have personlig træning. 

Husk det værste du kan gøre er at stalke din eks! Bloker ham så snart du mærker du får trang til at stille din nysgerrighed! 

Når man er offentlig sender folk alt til dig , du har nærmest uden at bede om det, detektiver der holder øje. Så jeg har da også fået min hjertebanken af de ting jeg har fået tilsendt. Igen tænker jeg, godt jeg tog det rette valg og det beviser endnu mere det var helt perfekt valg. 

Jeg har måtte blokere min eks fordi jeg netop ikke vil ind og snage og har bedt de piger han skriver med om ikke at kontakte mig, da vi intet har med hinanden at gøre mere. 

Piger vær gode ved jer selv, hyg jer med veninderne, snak ud, pas på med alkohol og byture, fordi et engangsknald og vågne op og føle sig forladt og alene , den er ikke rar, og det er ikke hvad du har brug for nu. Nu skal du lige lære at være alene igen, og det kan et engangsknald ødelægge, fordi lad os nu sige du kontakter denne fyr og han ignorere dig, så vil du sidde og savne din eks endnu mere og begynde at romantisere om jeres forhold, ih det var jo så godt! Nej det var ej! 

Nu er vi også heldige at solen skinner og det ser ud til vi får en hyggeligt efterår med lidt mere sol end vi måske forventede. 

Rigtig god dag og pas på dig ??

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg følte mig aldrig god nok!