Piller slog mig i gulvet 

Jeg følte mig aldrig god nok!

Hey Girls. 

Et lidt mere personligt indlæg her på bloggen nu hvor jeg endelig har friheden til at lufte ALT det jeg nu vil, self med måde uden at støde nogle! Sorry hvis jeg støder det er aldrig min hensigt. 

Jeg har gået i nogle år og ikke følt jeg var god nok, pæn nok, tynd nok, uddannet nok, ja der var ikke det jeg ikke følte. Det kom i perioder eftersom jeg sjældent fik ros, omsorg, opmærksomhed eller kærlighed. Jeg fik sjældent at vide jeg var dejlig, sød, smuk og når man ikke får det at vide så føler man det heller ikke rigtigt. Eller man føler ikke fyren synes det, fordi man hører det jo sjældent? Så den lader man måske ligge lidt indtil der en dag starter et skænderi! Og så bryder helvede først løs!

Jo kvinder har BRUG for at få at vide de er dejlige! Og smukke! Især af deres kæreste! Bare en gang imellem… Er det for meget forlangt? 

Hvis man derimod får tilsendt billeder af ultra massivt tynde fitness piger fra sin date eller kæreste hvor de hashtagger #goals! Ja så føler man igen IKKE man er god nok, pæn nok eller tynd nok! Især fordi de IKKE siger det til en, så kan man hurtig føle en hentydning? Eller er jeg helt forkert på den her? Taler kun ud fra MIG og nogle veninders oplevelser.. 

Jeg har heldigvis KUN oplevet ekstremt få kærester som indirekte brokkede sig over min krop, min numse var for stor, mine ankler var for tykke, mine lår skulle være smallere… Jeg følte jeg bare skulle ligne en tændstik! 

Nu får jeg det nærmest til at lyde som om jeg ikke har lavet andet end at have nedtur, og sådan er det laaaangt fra! 

Jeg sidder bare her i en alder af snart 30 og kigger tilbage på nogle forhold og tænker hvad skete der lige der? Og påpeger nogle specifikke emner. Dette er ikke taget fra noget specifikt, jeg sidder blot og reflekterer over alt det lort mænd har budt mig i perioder! 

Hvem fanden skal tro at de kan komme og pådutte deres kropslige usikkerhed på mig? 

Jeg har aldrig været tyk, eller overvægtig, jeg har måske haft lidt ekstra kg i ny og næ men ikke noget der har været alvorligt. 

Mit formål med bloggen er bare at fyre IKKE skal have lov til at køre rundt med os på den måde. Og ja det er nemt nok at sige “jamen så lad være at lytte” ! Det kan man ikke sige til en pige der er DØD forelsket i sin fyr! Hun vil gøre hvad som helst for ham! Både smukt og sørgeligt på samme tid. 

Og her bliver det farligt! Fordi hvor langt vil du gå? 

Jeg kendte engang en pige hvis kæreste tændte på at kunne mærke hendes knogler under samleje og krævede derfor hun skulle tabe sig yderligere 10kg selvom hun dengang vejet omkring 56kg og var en del højere end mig! 

 

Piger det jeg vil frem til er at du skal gøre de ting du føler for, og ikke fordi andre siger det. Igen med måde, er du overvægtig og skal tabe dig og din kæreste fx støtter dig inden der går dødsfråderen i en kasse marabou hehe, og han lige påpeger om det nu er det rette valg, se det er kærlighed og det er støtte. 

Men er du i forvejen fx som mig er 168cm og vejer normalt 60-62kg, lige pt vejer jeg 56-57 pga en længere retssag med nogle tandlæger samt har tandsmerter.. 

Lad os sige du er som mig og din kæreste stadig påpeger du skal være endnu tyndere og prøver at lade dig inspirere af modeller med en talje der nærmest ikke eksisterer! Og tarme på str med spaghetti skulle man tro hehe. 

Nej gu fanden vil jeg ej sidde og have nedtur på over mine hofteben ikke stikker længere ud end de gør! Eller at min numse ikke er knoglet nok! 

Nej nej nej og jeg siger STOP! 

Jeg træner for min egen skyld, jeg er begyndt at blive endnu mere glad for min krop, og nu vender den,  nu får man at vide man har mandelår haha. 

Ej men vil sku hellere have at vide jeg har mandelår end at jeg skal ligne en model som er 180 og vejer 42kg! 

Aldrig skal en fyr snakke ned om min uddannelse, min krop, mit udseende,  mit liv, min familie. 

Ja jeg er vred! Fordi delte også denne debat inde i en gruppe på Facebook og her fik jeg bare det hele i smasken igen. Kvinder der sidder præcis som mig og har været ude for fyre der prøver at lave om på dem! Shit nogle syge historier jeg har læst derinde ? Godt i kom væk fra de fjolser! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Piller slog mig i gulvet