Ingen botox/filler i 1 år!

Piller slog mig i gulvet 

Hey beautys. 

Jeg har været i underskud af søvn i snart 6 mdr nu jeg sover gennemsnit 4-5 timer pr nat hvis jeg er heldig. Det tager rigtig hårdt på kroppen og psyken når man er i så stort et underskud. Jeg har gang i en sag med tandlægerne fra palæcenteret ja jeg er f****** ligeglad med jeg nævner deres navn nu. De fortjener det efter deres shit mod mig! Og deres klamme løgne! 

Jeg føler det er dem som er skyld i min depression, mit vægttab og min uro, angst og søvnløshed som jeg lider af. 

Tandlægeforeningen er igang med sagen men der går lang tid før jeg får svar, grundet at der ikke er nogen journal og tandlægerne har måtte udarbejde hjemmelavet notater som så skal være min journal? Ej men det er så uprofessionelt! 

Og første side i journalen er løgn! Jeg har fået lavet tænder hos min tandlæge Kim Sperly på tv? Hvem F er Kim? Og jeg har skam ikke fået lavet tænder på tv! 

De skriver også en lithauisk tandlæge har lavet teknik og forberedt mine tænder til kronerne? Og at de har gjort brug af luxuskirurgis teknik til opbygning af kronen på tanden? 

Så nu skal Kim Sperly og LXK have skyld for noget de ikke har rørt ved? Ja LXK henviste mig til palæcenteret med formodning om de var dygtige! 

Tag nu ansvar! 

I ville ikke indgå forlig da advokat kom på, men i ville have jeg skulle underskrive jeres eget hjemmebryggede forlig? Som viste sig at være en juridisk fælle og jeg ville stå med et forlig på NUL kroner! 

Plus i heller ikke svarede på fristen da tandlægeforeningen kom på banen, i overskred fristen og tandlægeforeningen rådet mig til at sagen skulle gå videre til en politianmeldelse. 

DET skrev jeg på Facebook samme dag, sjovt nok 15 min efter har i indsendt jeres forsinkede blanket i skulle have udfyldt for længst! 
I lyver i journalen, jeg skulle kun have tabt tanden 1-2 gange? Come on! 

Jeg sover så dårligt om natten og den her aktindsigt gør det meget værre! Kan ikke forstå hvordan i kan se jer selv i øjnene? Velvidende i lyver i aktindsigt på tro og love? 

Jeg fik igår nogle piller som slog mig total i gulvet, jeg havde brug for søvn, brug for bare mere end 4 timer! Brug for at vågne op og ikke føle man har været i byen hele natten og være helt død for energi. 

Nøj hvor var det dejligt endelig at få sovet igennem! Jeg fik en truxal af en veninde som sagde den hjælper på uro, angst og søvnløshed. Jeg tager normalt ikke bare imod sådan noget, men jeg gik ind og læste om det og synes det lød ret fornuftigt. 

Jeg tog en pille og mine tanker forsvandt ca med 80% og fik en god nats søvn uden angst og tankemylder om de skide tænder! 

Jeg er så vred på de tandlæger! Og skal gå yderligere 4-8 mdr fordi de lorte tandlæfer har holdt mig hen i 6 mdr med en lovning om et forlig som så slet ikke var noget værd! 

Skam jer! 

Jeg vil gøre ALT for at folk skal vide hvad i har gjort ved mine tænder! 

Tænk endda i tilbød at lave stifttænder på mig da begge tænder og tandrødder var rådnet væk af carries, jeg har stadig jeres overslag liggende, håber også i har husket at skrive det i jeres journal notater! At i ville bygge en stift op på en rådnet rod! 

Hvor andre tandlæger bare kigger og siger den klinik burde lukkes ned! Man bygger heller ikke et hus ovenpå et råddent fundament, det sku da logik for burhøns! 

Jeg må ikke skrive de har ødelagt mine tænder, men jeg må skrive alle mine følelser og jeg FØLER deres valg af behandling har ødelagt mine tænder. 

Har været hos 3 forskellige tandlæger som ikke kender hinanden eller noget, begge siger, jeg fra start IKKE har haft nok tandsubstans og skulle have været behandlet med stifttænder!! Men det er for sent nu!!! Rødderne er ødelagte! Og eneste udvej er implantat! Men ifølge PC var udvej stifttænder? Det gav de mig overslag på, de mente sagtens man kan bygge stifter op på rådne rødder? 

What?
Tænk jeg skal tage piller bare for at få 7 timers søvn! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ingen botox/filler i 1 år!