Hey beautys. 

Nu er vi så småt på vej mod midten af september og man kan i den grad mærke vejret har skiftet, jeg måtte trække i vinterjakken her forleden aften og halstørklæde også! 

Dagene bliver også mørkere og det er super hyggeligt og samtidig føler jeg mig ret snydt for min sommer. Første gang har jeg somme hvor jeg bare tænkte den her krop er SÅ klar til at gå en tur ned gennem Bryggen i bikini haha. Meeen her må jeg vente til næste år og tænkte tilbage på de ture jeg så kunne gå i Grækenland, kun i bikini! 


Jeg ved godt der er lang tid til jul men det er også tiden op til jul hvor vi propper os med al mulig godt. Forleden dag så jeg man kunne købe juleboller hos bageren og jeg fik da også smagt en, eller rettere sagt min veninde havde købt en med til mig, og den smagte sku af jul! Haha. Masser af kanel og creme. 

Det fede vej julen bliver siddende og nej det går ikke bare væk af at du lige har et nytårsforsæt med 3 ugers træning. Det kræver en del mere end det. 

Hvorfor lave et nytårsforsæt du alligevel sjældent overholder i en længere periode? 

Hvorfor være inaktiv, når du kan være aktiv? 

Hvorfor ikke starte nu? Og gå nytåret i møde med god samvittighed? 

Jeg vil prøve så småt at lave den her trend om med at man bare æder i julen og prøver at slanke det de første uger i januar, og så falder man fra den og igen lige inden sommer, ja så vil i gerne træne igen. 

Men hvor tit er du så nået i mål? Blev du nogensinde klar? Eller udskød du målet til næste sommer igen? 

Jeg kender godt den følelse af at man ikke nåede i mål med de ting man ville, man bliver så irriteret og skuffet over sig selv. 

Det ee slut nu! Jeg tilbyder lige nu tilbud på personlig træning, og jeg gør som få, jeg tager imod månedlig betaling så du ikke skal ud og ligge et stort beløb på een gang. 

Lige nu tilbyder jeg rabat på 3*personlig træning om ugen. Det er min mest populære pakke til kvinden/manden der ikke selv kommer op at træne, men som synes det er rart, at alt er tilrettelagt og planlagt. Du skal blot møde op så skal jeg guide og presse dig igennem en super fed workout. 

Prisen er 4999kr ved 1-1 træning (normalpris 5999kr) 

Kommer du med en ven (par træning) koster det 5999kr, og i spare 50% hver da i splitter betalingen. Dvs 2999kr skal i hver især betale pr måned. 

Sporting Health club er et centralt beliggende center både i Kbh k og ved søerne. Begge steder er der meget fokus på funktionel træning, kampsport, styrke og mange andre ting. 

Jeg har mest fokus på vægttab, fedttab, muskelmasse, og bootybuilding, samt cirkeltræning. 

Jeg er det man kan kalde en sjov træner og jeg får dig til at smile og synes at træningen er sjov, jeg er som person meget humoristisk, men nu står jeg self ikke og får dig til at skraldgrine imens du dødløfter 100kg haha, alt med måde. 

Skal du have en træner som er menneskelig, jordnær, smilende, glad, seriøs , motiveret og som virkelig elsker sit job og sine klienter? 

Send mig en mail og book en uforpligtende samtale på fitbyjoy@hotmail.com 

Hjemmeside er på vej…. 

I kan følge min træning inde på Instagram fit_by_joy og især insta story , der ligger jeg hver dag en masse snaps op fra min hverdag som personlig træner. 

Book en uforpligtende samtale på 

Fitbyjoy@hotmail.com 

Hav en dejlig dag allesammen. 

Husk Dit liv, dit valg, din fremtid 

Relaterede indlæg

Svar

Din email vil ikke blive vist til andre end dig. Required fields are marked *