Forkælelse til mig og Lucas 

Ingen botox/filler i 1 år!

Hey beautys. 

Jeg troede aldrig jeg ville stoppe med det men nu har jeg efterhånden holdt en lang pause med botox og filler. 

Jeg har været ambassadør for nogle forskellige steder hvor jeg har været super glad for resultaterne. Man bliver afhængig af at se sig selv uden rynker og med større læber og man føler ikke man er sig selv uden disse behandlinger. Jeg har fået botox og læber gennem nogle få år og efter jeg hørte at botox ikke virker for altid, din krop vil simpelthen udvikle resistens med tiden, og der kan gå op til 10 år så er du 100% resistent og du er tvunget til at leve med dine rynker. 

Det vil jeg IKKE ud i jeg talte med en overlæge som forklarede mig det hele, og om det ikke ville være bedst at være rynkefri i en alder af 40 end i en alder af knap 30? 

Jeg tænkte også om jeg ikke startede ud i en alt for ung alder? Hvem fanden får botox som 24 årig? Altså Come on.. Forstår ikke diverse klinikker giver botox til folk der er så unge, jeg kender en pige på 18 år som får botox hver 4 måned, og jeg er målløs over ham der laver det på hende. 

Det også fordi jeg er nået en alder hvor jeg tænker mere over tingene og nej botox skal man da ikke have i start 20’erne det er alt for tidligt. Men jeg startede jo selv med det og man føler sig bare mere lækker. 

Nu har jeg ikke fået botox og læber i 1 år præcis, jeg har med vilje valgt ikke at få det lavet fordi jeg tænkte at jeg lige vil holde en pause og give min hud et godt break fra nålene. Jeg vil da gerne indrømme at min pande er mere rynket igen desværre men det må jeg leve med indtil jeg bestemmer mig for at få botox igen. 

Nu er min hud tilbage til sin egen mimik igen og den har jeg ikke været vant til i flere år. Jeg fik botox i hele panden, og 1 gang har jeg prøvede ved øjnene. 


Panden skal jeg virkelig vænne mig til! Har været vant til at have den stivesteste pande de sidste 2-3 år! Men det er jo kun når jeg bruger minik at den ser sådan ud. Og fordi man ikke er vant til at se det synes man pludselig bare man ligner LORT! 

Nu har jeg vænnet mig til panden da den begyndte i sommers at miste effekten fra botox, og læberne blev tømt/opløst inde hos Noir, og efterfølgende valgte jeg IKKE at få filler i. 

Jeg tror dog stadig der er noget filler i læberne som bare ikke kan forsvinde og det passer mig helt fint, jeg ved snart ikke hvad der er sprøjtet ind i de læber gennem årene hos forskellige klinikker, men det vil ikke forsvinde, eller også holder mit væv bare rigtig lang tid på produkterne? 

Jeg vil gerne have botox og læber igen jeg elsker det, men det skal også være med måde og flere sagde til mig mine læber var for store og at det ikke var kønt. Jeg kunne ikke selv se det. Jeg synes jeg så skide godt ud! 

Hvornår jeg får lavet mine behandlinger igen er ikke til at sige, jeg har endda fået super gode tilbud men takket nej lige pt. Jeg er også super smuk og dejlig uden alt det filler og botox. 

3 kommentarer

 • Lars Holm

  Hej Joy,
  Det er vel nok en god beslutning, du har taget. Og du ser jo også fantastisk ud uden! “Rynker” kan faktisk være super sexede og attraktive.

  Gode hilsner
  Lars

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Du er super smuk også ude BOTOX og filler ??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Jeg har også før tænkt, at dine læber var alt for store og nærmest så hårde ud. Ærlig talt behøver du ikke alle de fillers, du er sgu så naturlig smuk, Joy. Omfavn det!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forkælelse til mig og Lucas