Jeg er ikke bare single, jeg er.. 

Forkælelse til mig og Lucas 

Hey beautys. 

Jeg har altid elsket at gøre meget ud af mig selv til hverdag, jeg kan godt lide at se godt ud, bruge lækre cremer, parfume, makeup osv. Nu er det jo ikke fordi jeg dresser total op, jo når jeg skal i byen 😀 

Da jeg startede bootycampen delte jeg nogle rigtig lækre goodiebags ud fra Milkshake 

Der var nogle af mine favoritprodukter i nemlig whipped cream og mint serien med shampoo og balsam.

Jeg fik også tilsendt nogle nye produkter som jeg skal teste, og har idag prøvet den ene og jeg er sååå forelsket. I har måske allerede set den inde på min insta story.. 

Jeg prøvede at putte den i håret da jeg havde føntørret det, og normalt er mit hår lidt kruset når det er føntørret. Jeg smurte en god klat ud i hænderne og fordelte i den nederste halvdel af håret. Wow det blev helt glat efter. 

Ikke lige de bedste billeder men her kan i se forskellen. Det samlede håret så det ikke var så elektrisk.. 


Milkshake produkter kan forhandles hos frisører landet over, i kan også følge med og læse mere info HERINDE

Ja og ikke nok med jeg fik tilsendt de her lækre produkter fra Milkshake fik jeg også en uventet pakke fra Olivers til Lucas. Der var både lækre godbidder, og nogle lækre tæpper samt en samt lygte så jeg kan se ham her i mørket. 

Lucas er super glad for sit tæppe, det skulle kunne suge op til 15ltr vand så vidt jeg husker der stod på den.. Men hver gang vi kommer op fra regnvejret så ruller han sig rundt i det tæppe, og han bliver jo helt tør. Så den er vi rigtig rigtig glade for. 


Normalt plejer jeg faktisk at bruge en cykellygte til Lucas, men den her er virkelig smart, den hænger bedre på selen og fylder en del mindre end de der gummi cykellygter. Mange tak for de gode gaver til Lucas. Jer med hund eller kat kan spare mange penge på kvalitetsfoder, godbidder osv bragt lige til døren. 

Lucas hygger sig rigtig meget for tiden men man kan også mærke han er blevet ældre, han har fået konstateret grå stær så han ser ikke så godt mere. Han har også stadig sin lidelse diabetes insipidus, og det har han levet fint med i snart 5 år er det vel ved at være.. Han skal også bare forkæles og nusses om og derfor er det så lækkert, når man pludselig får en uventet pakke, og Lucas står der og snuser og er rigtig nysgerrig. 


Ja jeg har jo også købt en regnfrakke til Lucas nu hvor sommeren har været så våd, og Lucas er en hund der virkelig bare hader vand og regnvejr! Han skal lige vænne sig til den, men den har virkelig været effektiv idag. 


Mig og Lucas er rigtig blevet forkælet og det er så lækkert, især i den her tid hvor alt bare har været super uheldigt, og igen har jeg været heldig at jeg ikke havde modermærkekræft. Dog kan jeg ikke lade være med at tænke på dem som er syge, det gør ondt i hjertet. 

Ja nu ender mit indlæg over i noget helt andet, men jer der følger mig ved at jeg har mange tanker i spil, jeg er bare en all-round blogger. 

Kan i have en dejlig aften/nat 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er ikke bare single, jeg er..