Lækre tights fra nyt brand

Jeg er ikke bare single, jeg er.. 

Hey Girls. 

Nu har jeg snart været single i 2 mdr efterhånden ja jeg tæller dårligt nok, og jeg har godt nok fået mange breve fra søde mænd der vil på date og træne og jeg ved ikke hvad. 

Normalt efter et forhold kan jeg være ret hurtig til at finde nogle nye at skrive med, fordi man mangler den der tosomhed og tryghed. I denne omgang har jeg ikke haft det sådan, jeg har hverken haft behov for at skrive med en fast fyr, eller oprette tinder, Badoo og hvad alle de sider nu ellers hedder. 

Jeg har ikke haft lyst fordi jeg ikke er desperat jeg er blevet meget mere end bare single, jeg er blevet voksen, jeg er blevet en kvinde der ved hvad hun vil have og ved hvad hun skal gå efter. 

Jeg gider ikke nøjes så vil jeg hellere undvære, og er en tinder date noget jeg har brug for nu efter 3 år i forhold? NEJ! 

Jeg vil da mene at får man tinder en uge efter afslutning på et meget langt forhold, så er man godt nok noget af en desperado. Og så kan man umuligt have det 100% godt indeni. 


Jeg har alt for travlt med at bygge min virksomhed op FitByJoy, jeg er gået selvstændig efter at jeg er stoppet i fitness dk, kan bedre lide at være min egen chef og selv planlægge alt, løn, arbejdstid osv. 

Lige for tiden savner jeg ikke en mand i mit liv, jeg savner ikke at date, jeg savner ikke nogle at putte med, jeg savnede blot at være mig selv og være alene. 

Næste gang jeg fylder år er jeg nået i start 30’erne og jeg har ikke engang børn! 

I de 3 år der gik føler jeg lidt jeg spildte tiden fordi jeg rigtig  gerne ville have haft børn, jeg kunne have siddet med et barn nu. Men der var ikke enighed omkring det, og jeg vil ALDRIG i forhold med en der ikke ved om han vil have børn. Jeg er for “gammel” til at gå og vente på en anden finder ud af om de vil have børn eller ej.

Det er for stor en gave i livet at smide væk til fordel for en mand. 

Jeg er blevet mere moden, jeg ved nu nogenlunde hvad jeg vil have i en mand, jeg vil ikke nøjes , jeg vil ikke spilde tiden, jeg vil leve livet og min kommende kæreste/mand skal have samme lyst som mig, samme livsglæde som mig, og være lige så skør og glad som mig haha, den bliver måske lidt svær. 

Jeg er bare en type der skiller mig ud og som TØR skille mig ud! Og det kan ingen nogensinde lave om på, tag mig som jeg er, jeg er et dejligt menneske med et stort hjerte der banker for alle levende væsner. Der er sku ikke noget ondt i mig. 

Husk piger vi er altså meget mere end bare en etiket der står “single” på. Single kvinder er single af en grund, vi er stærke og lader os ikke bare nøjes! Vi er sku mere end bare singler, vi er nogle seje kvinder der ikke er bange for at leve alene, der ikke er bange for at sige stop, der ikke er bange at sige farvel til kærlighed, vi ved jo den kommer igen og findes derude et sted. Det bare et spørgsmål om tid. Og nej du skal ikke være desperat, du skal ikke stresse, jo mere du gør det, jo længere væk er drømmemanden. 

Mænd kan nemlig mærke om kvinder er desperate og det mister man altså en del på i en mands øjne ! 


Jeg nyder at være single og bare være Joy 

Idag skal jeg til møde på espresso House omkring opbygning af min nye hjemmeside med personlig træning. Jeg glæder mig meget, fremadrettet er der fokus på karriere og ikke på mænd, det har jeg simpelthen ikke tid til. 

Det vælter ind med forespørgsler på træning , og mænd og børn må komme i anden række det næste stykke tid. Så piger skal i have boostet jeres krop med lækker træning og kost så send en mail på fitbyjoy@hotmail.com

Kan i alle have en dejlig weekend ?? Husk aldrig at sammenlign jer med andre , DU er dejlig for den DU er ??

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækre tights fra nyt brand