Hey Girls. 

Jeg har fået stor feedback på dagens instagram indlæg at jeg tænkte jeg simpelthen bliver nødt til at uddybe det lidt mere. Hvis i ikke kender min Instagram kan i følge eller se den HER

Jeg er nået til et punkt i mit liv hvor jeg virkelig elsker at træne, jeg glæder mig faktisk til at jeg skal ned og træne, og ser frem til at skulle svede og presse mig selv. 

Før i tiden var situationen dog en anden, vi taler flere år tilbage, helt tilbage til dengang fitness World åbnede sit første center ved vesterport st, og træning var pludselig ikke så dyrt mere, husker sats og fitness dk var sygt dyre dengang og havde de vildeste bindinger. 

Nå men jeg kom igang med træning da jeg var omkring 15 år, inden der trænede jeg kampsport men ikke på seriøst plan. 

Jeg synes det var sjovt nok i starten at træne fordi alt var nyt. Jeg trænede nogle gange 2-3 timer af gangen WTF tænker jeg idag haha! Når jeg hører folk idag sige de træner 2 timer, tænker jeg Wow , hvis du havde et rigtig program havde du ik behøvet 2 timer, alt det kan gøres på en time. Altså mht træning af alm fitness mennesker, og IKKE atleter, der kræves andre hensyn. Lige nu taler jeg om helt alm fitness udøvere a la hr og fru Danmark. 

Dengang jeg trænede havde jeg ikke nogen plan, jeg trænede hvad jeg nu lige følte for, og det var som regel altid 500kcal på en cardio maskine, og så 1 times styrke, altid primært ben og baller. Jeg trænede sjældent overkrop da jeg ikke ville ligne en mand, den typiske kommentar alle kvinder kommer med ifht træning af overkroppen. Jeg træner tungt, jeg træner overkrop effektivt og hårdt, og jeg er langt fra stor! Billedet her snyder lidt, min krop er meget feminin og har stadig sine feminine træk selvom jeg træner min overkrop. 

Det som gjorde at jeg følte træningen bare skulle overståes var fordi jeg ikke havde nogen plan, jeg havde ikke noget fast at gå efter, jeg så ingen resultater, der skete absolut intet i den periode! Jo min kondi blev da bedre, men kroppen ændrede sig ikke. Når jeg ikke så resultater mistede jeg lysten og synes slet ikke det var sjovt at træne mere, nu blev det til noget der bare skulle overståes. 

Jeg koncentrerede mig ikke rigtig når jeg trænede, sad bare i benpresmaskinen og var på Facebook.. Ja så træner man altså ikke effektivt, man kan ikke både være på face og så træne, så træner man ikke hårdt nok! 

Men efter jeg blev personlig træner gik det op for mig hvorfor jeg ikke fik resultater, jeg havde jo slet ikke planlagt mine dage, mine programmer, hvad er mine mål, samt fået lavet en progression. Det siger lidt sig selv at står du og squatter 30 kg i 3 mdr, så kan kroppen ikke udvikle sig, kroppen udvikler sig hele tiden efter den belastning den får. 

Man skal hele tiden justere sine planer, sin vægt, sin rutine, hele tiden udfordre kroppen så den kan udvikle sig. 

Jeg har aldrig kunne tage bare 1 push-up, nu kan jeg lave alle mulige slags push-ups. 


Fordi almindelig træning bliver også kedeligt, man skal sørge for at ændre sine planer en gang imellem, og nogle gange helt fjerne planen og prøve noget helt tredje. Fx kører jeg nogle uger med frivægt, andre gange trx og egen kropsvægt, eller crossfit eller noget helt andet. Jeg udfordrer mig selv løbende og sætter mig nye mål, det er fedt at komme i mål og det tager tid, og man er fanme sej at min gider arbejde og kæmpe for det. 

Jeg kan lære dig at elske træningen ligesom jeg gør, jeg elskede ikke træning i starten synes det var så kedeligt! Fordi der bare ikke skete en dyt med min krop! Og mistede selvfølgelig også motivationen, hvorfor træne når jeg ikke får noget ud af? Synes tværtimod jeg tog på og var mere slasket end ever! Øv hvor var det bare trist! 

Jeg laver selv mine egne planer, både kost og træning, jeg udfordrer mig selv løbende, sørger for at have nogle små mål. Fx gå på hænder, lave 1 pullup osv, nogle ting jeg aldrig har kunne eller ville, men som jeg gerne vil prøve at gøre noget ved. Da jeg synes det er ret sejt en pigr fx kan løfte sig selv Wow respekt. 

Og nej du kan ikke bare løfte dig selv første gang, der skal andre midler til, og det er her jeg som personlig træner vil gå ind og sørge for at opbygge din grundstyrke, samt bruge hjælpemidler som fx elastikker. 

Jeg kan lære dig at elske din træning, jeg kan hjælpe dig med at få resultater, men er du 100% klar? Er du villig til en gang for alle at investere nogle penge i din krop? Er du villig til at kæmpe som aldrig før? Svede som aldrig før? 

Kan du det, kan jeg love dig for at efter 2-3 mdr med mig som din træner vil du komme ud på anden side som et nyt menneske, du vil opleve du generelt får mere energi, dit humør er højt, dit selvværd begynder så småt at blive bedre, fordi du selv yder noget og kan mærke du arbejder hårdt for dig selv og for din krop. Når man først elsker at træne får man et kæmpe selvtillidsboost som ikke kan erstattes af piller osv! Den her følelse er for vild! 

Og det kan jeg lære dig, det tager tid, men jeg lover dig det vil komme. 

Skal du have et forløb med en personlig træner der ikke kun tænker træning og sund kost, men også ser dig som et medmenneske der kæmper med nogle ting og at alt i livet ikke blot er salat og kildevand. Jeg bruger meget mine pædagogiske evner når jeg træner klienter, det har nemlig også en del med psyken at gøre. 

Send en uforpligtende mail eller book en samtale på fitbyjoy@hotmail.com du kan også se mere til min træning samt videoer HERINDE

Hjemmeside er på vej.. 

Træning er blevet en fast del af min livsstil og jeg elsker det. 

Skal træning også blive en fast og sjov del af din livsstil? 

Relaterede indlæg

1 kommentar

Svar

Jeg må altså også igang!
Jeg kan stadig ikke tage én eneste armbøjning i en alder af 24 år, det er lidt pinligt.

Svar

Din email vil ikke blive vist til andre end dig. Required fields are marked *