Lækre tights fra nyt brand

Hey beautys. 

Undskyld mit sene indlæg men jeg har haft så meget at se til idag. Jeg har planlagt bootcamp, haft klienter, egen træning skulle også gennemføres, plus har været hjemme hos mor og vaske hele stuen og loft ned, vi skal nemlig male hendes lejlighed. Nu er jeg kommet hjem 🙂 

Jeg har fået de lækreste tights fra shapeit og jeg fik afprøvet dem tidligere idag.

Der er meget stretch i stoffet, jeg synes ikke de er gennemsigtige da stoffet samtidig også er tykt. Man kan mærke det er god kvalitet fordi selvom de er tykke i stoffet, kan huden stadig ånde igennem. De sidder perfekt ind til kroppen uden at stramme for meget. Jeg synes de var behagelige at træne i. Da de er lidt højtaljede glider de heller ikke ned, og man føler sig bare lidt mere lækker. 

Bukserne har nogle specielle syninger bagpå og det gør at måsen også får sin egen flotte form endnu mere fremhævet. 

Ja jeg er total forelsket i dette nye brand ABS2B fitness. Jeg valgte mine i str small og de passer perfekt. I kan se dem herinde og spar 10% med rabatkode JOY10 

Hvis du skal investere i noget lækkert fitness tøj, kunne det være interessant også at investere lidt mere i din krop? 

Det kunne være at du ville elske at have en personlig træner, som kunne planlægge og tilrettelægge din træning, se din krop udvikle resultater, få mere selvværd og bedre selvtillid. Du er velkommen til at sende mig en uforpligtende mail på “fitbyjoy@hotmail.com” 

Rigtig god aften allesammen 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg