Hey beautys. 

Hvor ville det være dejligt at kunne kigge sig selv i spejlet og være stolt af det man ser. 

Over 90% af alle piger/kvinder er generelt utilfredse med deres kroppe. Det kan være små bryster, meget appelsinhud, overvægt, uren hud, rynker osv. Det er meget forskelligt hvad der påvirker en kvinde. 

Jeg synes det er spild af tid at gå og “hade” sig selv eller kun lægge mærke til alt det negative. 

Det skal vi til at gøre noget ved! Vi booster campen med humor, spændende, sjov og lærerig træning, hvor du vil lære meget mere om dig selv og din krop. 

Du vil løbende få mere velvære, mere tonet krop hvis du følger de anviste planer, samt få en bedre forståelse for træning og kost, samt hvad det kan gøre for dit humør. 

Dette er ikke bare en normal bootcamp , vi vil have fokus på appelsinhud og bootytræning, det er de ting vi virkelig vil gå i dybden med. Anti Appelsinhud= lavere fedtprocent. 

Asbjørn og jeg er begge trænere som elsker at være på, og motivere jer til at tage 2 ekstra reps selvom det virkelig brænder.. De reps man kæmper for er virkelig også dem der giver resultater ??

Den krop i ser på billedet ovenfor, har jeg selv har trænet og kæmpet mig til. Jeg har selv lavet mine planer, mine progressioner, min kost, ALT i ser i min krops udvikling er MIN fortjeneste. Jeg er herre over hvordan min krop har udviklet sig og jeg er selv super glad over de vilde resultater. 

Jeg kan godt lide at have en flot, veltrimmet krop men stadig beholde det feminine touch. 

Hvis du vil spare en masse penge og få et forløb med alt inklusive, samt 2 dygtige trænere der står klar til at hjælpe dig. Tjek linket HERINDE og skynd dig at tilmelde, kun 4 pladser tilbage. 

Vi starter på mandag kl 18.. Vi glæder os til at give dig 2 måneder med masser af god og sjov træning , som du kan tage med videre på din vej. 

Relaterede indlæg

Svar

Din email vil ikke blive vist til andre end dig. Required fields are marked *