Hey beautys. 

Jeg sad forleden og så the Kardashians som jeg ved mange unge og ældre piger elsker at følge med i og sluge afsnit for afsnit. Imens de løbende føler at hvis de skal være lykkelige og smukke jamen så skal de have præcis samme tøj, makeup , hår som the Kardashians. 

Jeg kan selv huske dengang jeg var ung og usikker og følte man skulle have Britney Spears udseende og hendes flade veltrænede mave før drengene gad en, det var dog kun en følelse og en forvirring af endnu et medie som MTV! 

Nå men jeg blev simpelthen total suprised over at se hvor store røve de har fået lavet løbende, shit man! Da Khloe skulle prøve thai boxing af, hendes røv kunne jo slet ikke følge med benets kraft, ej nej nej hvor så det bare anatomisk forkert ud! Jeg fik helt ondt af hende, fordi jeg kunne da godt se hvordan kameramændende er blevet bedt om IKKE at filme hende direkte bagfra. 

Fordi jeg ved hvordan sådan en røv ser ud uden bukser og alt det der figurformede strømpebukser/helkropsdragter som de har indenunder deres almindelige outfit. Så har de meget mere appelsinhud end os andre, fordi når du får suget fedt og sprøjtet ind igen, kan du ikke undgå at fedt er ujævnt, og det vil det altid være. Dog bliver fedtet centrifugeret for at få de store klumper forMindsket. 

Jeg kender flere som gennem tiden har fået lavet røve, nogle pga de simpelthen var nået en alder og ikke kunne opbygge masse, andre fordi de ville ligne de kendte, ja man har hver sine unikke grunde, og det skal jeg slet ikke blande mig i. 

Jeg synes bare i skal vide , at i kommer længst med en naturlig trænet røv. Den fedtopbyggede røv vil efter få måneder, begynde at skifte form, fordi du forbrænder hele tiden, og fedtet vil begynde at rykke sig så småt, samt forsvinde nogle steder. Der vil opstå store dybe huller, som du på sigt vil blive rigtig rigtig ked af. Røven vil på sigt begynde at tynge mere ned af, både Black Chyna, Kim og Nickis røve tynger alle ned af. I ligger bare ikke altid mærke til det, fordi de har formshapers på, som udglatter og løfter numsen. 

Her har vi nogle kvinder hvis røve eksploderede pga de har fået lavet dem. Om det var via implantater eller den såkaldte “brazilian buttlift” ved jeg ikke. Men vi kan nok blive enige om det ikke ser helt godt ud, av for den. 

Mit formål med dette indlæg er, at en naturlig numse er meget pænere på sigt. Implantater holder ikke hele livet, fedt holder ikke hele livet, det vil hele tiden forbrænde, og der vil komme nyt, hele tiden, formen vil ændre sig, og det kan ingen læge lave om på. Jeg var selv med inde da min mor fik lavet sin røv, og hørte alt hvad lægen sagde til hende. Og kan sige 100% hendes røv så ikke ud som da hun fik den lavet. Hun har mere fylde, men jeg er glad for jeg ikke fik det! Min mor er også snart 50 år, tænker mere på unge piger der dårlig nok er fyldt 25. Det er mange år man skal leve med en hullet og deform røv, 

Så piger hvad vil i helst? Arbejde lidt for den? Eller have en pæn røv i 6 mdr og så leve med deformiteter og slankedragter resten af livet? 

Man kan godt få en pæn numse! Det kræver bare hård træning, fornuftig kost, samt tålmodighed og disciplin. Man får ikke en rund røv på 2-3 mdr, det tager tid. Men undervejs kan man mærke der sker noget, og det er fedt! 


Jeg tror de fleste mænd ud fra en spørgerunde jeg lavede på Facebook, virker det til at de fleste mænd tænder på en naturlig numse! 

Jeg er stadig i chok over hvad disse kvinder gør ved deres numser, det ser jo helt forkert ud? 

Jeg synes de unge piger lever i en hård tid, man skal være så perfekt som muligt, have det mest unikke outfit, den sejeste kæreste, de dyreste fester, ej men altså, al det her Kardashian show og hvad ved jeg er jo ved at gøre noget grueligt ved ungdommen. 

Piger ned på 14 år vil have læber og bryster, fordi de vil ligne Kylie Jenner, og hun er selv en pige det har fået lavet en del. Man kan jo slet ikke kende hende mere. 

Hvis Kylie kan købe sig til skønhed, hvorfor kan vi så ikke? Hun gik fra at være den ikke så populære, til at være super populær efter hendes udseende blev markant ændret. Nu dater hun alle de kendte rappere og numsen bliver større og større.. 

I må ikke misforstå mig, jeg synes også det er sjovt at se the kardashians og læse alt det nye sladder. Jeg synes bare også det er en sørgelig udvikling som unge vokser op med.  Og man skal tænke, at man er smuk som man er, man behøver ikke ligne den ene, eller have en røv på str med bowlingkugler, eller have røven fuld af penge. 

DU er som DU er og ja du har lov til at forbedre dig, men gør det for dig selv, og ikke for omverden. 

Se her piger jeg har ikke en kunstig røv, jeg har ikke en stor røv. 


Min røv ligner ikke 2 globus kugler, og jeg har i den grad heller ikke brug for shapewear til at dække appelsinhud og deformiteter.

Jeg er stolt af min numse og jeg vil IKKE have en deform numse! 

Kæmp for din numse! Kæmp for dig selv ❤️


Relaterede indlæg

1 kommentar

Svar

Og med de ord, vil jeg tage hen og træne min numse 🙂

Svar

Din email vil ikke blive vist til andre end dig. Required fields are marked *