Hey beautys. 

Mange af mine faste følgere har godt luret den og spurgt ind til det, ja man skulle tro i kendte mig irl. Det er jo det med Facebook jeg deler så mange ting, at folk føler de kender mig og det gør de jo på en måde også. 

Jeg mødte også en tilfældig serbisk pige som krammede mig, og snakkede som om hun kendte mig og jeg stod jo som altid og smilede imens jeg tænkte “er det en gammel ven jeg ikke kan huske”? Nååårh nej Joy du har lavet tv husk lige det! 


Uanset hvordan folk henvender sig til mig er jeg altid flink, Arh okay der har været nogle urimelige episoder hvor jeg har måtte træde til for at hjælpe andre. 

Som i kan se er der en del billeder fra min profil der er blevet slettet, og ja i har luret rigtigt de sidste par uger. Jeg stoppede forholdet i slut juli, hvorfor jeg valgte det synes jeg er en personlig sag. Lad mig sige Min eks her var et valg på den rette vej. 

Før i tiden faldt jeg altid for de forkerte typer, det føler jeg ikke jeg gør mere. Jeg har lært af mit 3 år lange forhold, jeg har lært mig selv at kende på godt og ondt. Og jeg har lært at SE de gode fyre og skille dem fra de mindre gode. Samt fundet ud af hvad jeg egentlig nogenlunde søger i en mand. 


Jeg er nået en alder at hvis jeg ikke føler, at jeg har det jeg søger, så vil jeg hellere stoppe end at forsætte. Jeg ved ikke 100% hvad jeg søger hos en fremtidig mand/kæreste. Mit store ønske er ihvertfald at den kommende mand ønsker sig børn i samme omfang som mig. Det er en af mine ønsker/krav. Og et vigtigt et da jeg snart fylder 30 år og gerne vil tænke på børn inden de næste 3 års tid agtigt. Og ikke kan sætte en “tidslås” på. 


Jeg er tilfreds med mit valg, jeg føler ikke jeg har følelser i klemme, jeg er 100% afklaret og jeg tror vi begge har det godt med det der er sket. 

Når jeg laver live video på min Facebook skal i respekterer at jeg ikke vil tale om min eks eller på nogen måde udstille ham. 

Jeg har snart været single i 3 uger og min mor hjælper med at passe mig efter jeg blev opereret og fik fjernet den plet som skal undersøges for kræft. 

Og ja det da da hårdt at have alle de uheld, men føler langt fra mit forhold var et uheld.  Det skal i vide. Det var primært et godt forhold, men jeg kunne ikke forsætte til sidst af private årsager. Hvilket jeg tror vi begge kan mærke passer os begge fint ifht hvad vi hver især vil i fremtiden. 


Jeg er stadig personlig træner og kostvejleder, lige pt holder jeg pause fra træning pga foden, så snart den er ok igen, så er jeg på. 

Skal du igang med at komme i form efter ferien? Send en mail på fitbyjoy@hotmail.com 

Relaterede indlæg

Svar

Din email vil ikke blive vist til andre end dig. Required fields are marked *